Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fino taman da se naspavam
Ja sam udarila po vinu a bre vise i poso i sve :pracka:

- - - - - - - - - -

spremaj saranu sestro, utepala me prepodnevna nedelja :lol:
jos sutra da prezivim nekako pa sledece nedelje popodne fala k

Znači kad ujutru a stalno je ujutru i onda ceo dan ustanem ne znam ni koji je dan ni kako se zovem ni dal imam šta na sebi dok ne ubacim cigaru u usta i kafu u kljun ne znam ni dal je svanulo

Fino taman da se naspavam
Ja sam udarila po vinu a bre vise i poso i sve :pracka:

- - - - - - - - - -

Znači kad ujutru a stalno je ujutru i onda ceo dan ustanem ne znam ni koji je dan ni kako se zovem ni dal imam šta na sebi dok ne ubacim cigaru u usta i kafu u kljun ne znam ni dal je svanulo

ja vec mesec dana nisam spavala duze od 7h u cugu...
zeleno mi je ispod ociju :fdlan:
ocu da umrem

cuj 7 sati :mrgreen:
spavam po 5 sati maximum i to zadnjih dve godine, pre toga ni toliko, tj cepkali mi san ko konfete

ima kome prija i 7 i 5...bude im dovoljno
ja sam bolesna kad je manje od 9
meni je sad vec danima ozbiljno lose jer mi se nakupilo nespavanje mesec dana i jace bogami.... imam mucnine i vrtoglavice....nekome kome je dovoljno 7h je to smesno...mani ni malo nije zabavno.... jedva jedem jedva funkcionisem....

Ali metlo što ne spavaš više od 7h?
Ne zaebavam te već ozbiljno pitam?
Na poslu si neka bude i 10h, ostaje ti 14h dana. Neka 2 sata izgubiš u prevozu, ostaje još 12. Još 2 da potrošiš na nabavku i pripremu obroka opet ostaje taman dovoljno da možeš da se naspavaš.. ako tako loše funkcionišeš (a ja sam ista takva) onda presloži prioritete.. ja ne pamtim kad sam zadnji put dočekala ponoć, mali zaspi do 21h, ja sam u 22 već u krevetu i spavam do 6, ne vredi drugačije.

Ali metlo što ne spavaš više od 7h?
Ne zaebavam te već ozbiljno pitam?
Na poslu si neka bude i 10h, ostaje ti 14h dana. Neka 2 sata izgubiš u prevozu, ostaje još 12. Još 2 da potrošiš na nabavku i pripremu obroka opet ostaje taman dovoljno da možeš da se naspavaš.. ako tako loše funkcionišeš (a ja sam ista takva) onda presloži prioritete.. ja ne pamtim kad sam zadnji put dočekala ponoć, mali zaspi do 21h, ja sam u 22 već u krevetu i spavam do 6, ne vredi drugačije.

Pa hbg onda nemam nikakvu aktivnost
Ne bi se vidjala sa ljudima, ne bih radila bilo sta sto volim
Tehnicki ne bih imala nikakvu aktivnost van posla
Sto sam i radila u sezoni nov-dec kad sam bila ko na traci na poslu, samo sam spavala i isla na posao
Sad je zatisje, nije sezona, i sad aj malo da zivnem sa svojim aktivnostima
Ovo mi je ne znam.koji put u zivotu da pokusavam da funkcionisem sa manje sna nego sto mi treba i svaki put bude isto - uzas
Previse vremena ide na spavanje kad si u rezimu 10h....i ja bih da to promenim....ne uklapa se to u nametnut nacin zivota oko nas....al ne ide mi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back