Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alisa, ti zvucis kao pametna zena, ovakve recenice su uzasne. I sama cesto gundjas zbog stega, posla, obaveza, placanja doprinosa, svega sto je obaveza gradjanina prema drzavi, a ovamo glasas za cvrstu ruku prema stoki.
Ne bih volela da moje dete zivi u drustvu koje ce je tretirati kao stoku, posto za drugo i nije. Jer ne zna. Jer je narod.

I zaista me znaima, kako se to narod raspojasa? traze neka prava, neke bolje uslove?
Da, upravo to sam mislila, samo nisam uspela tako precizno da sročim. Jer šta bi drugo moglo da znači...

Jedan od razloga sto radim u porodicnoj firmi
Ustajem kad hocu. A lazem, moram u 7 zbog dece. :lol: ali mogu i da nastavim kad nemam posla.
Dodjem kad hocu i odem kad hocu.
Posao odradim perfektno. I to je ono sto je najbitnije.
A i provedem vise od 40 sati u vinariji kad saberem.

Moj brat na poslu ima uvek jedan uslov, da sam odredjuje svoje vreme, da nije vezan za kancelariju, grad, drzavu.
I obavlja svoj posao perfektno.

Valjda nam je to u genima.

- - - - - - - - - -

Inace za Putina
Malko sam juce citala o njemu... na cika guglu...
Cerka radi na projektu vrednom 8 biliona
Bila udata za lika koji ima bilione, 12-14 biliona kazu, i Vladica ga kaznio, kad se razveo, umanjio mu imovinu za 50%. Bas je dusevan.

I ne postoje slike njegovih cerki.
Toliko o njegovoj dobroti
Zamisljam kako je lepim dogovorom uspeo da im objasni sta ce biti ako mu objave slike cerki.

Prosto je srce od coveka :heart:
izguglaj ti to malo bolje, Cicak :)
ima slike, ima sve..ima i imena njihova, ne koriste ocevo prezime i, cini mi se da jedna od njih zivi na trulom Zapadu.

ili obe :think:

Mukami, što kaže Dee. Usput pečem proju, merim neku bluzu za skraćivanje i rešavam svetske i životne krize.

Edit: i jeste, čekam da prođe ovaj super full red moon, ubi me! A čak i ne verujem u te stvari....

oću malko da odmorim,pa da pravim tortu za slavu za nedelju...
spava mi se ceo dan..
ja ko Alisa...sve mogu da radim i nije mi teško,al ustajanje ujutro me ubija u pojam..:rida:
pogotovo što smo se raspištoljili na raspustu pa spavali do podneva skoro svaki dan...:rumenka:

Jedan od razloga sto radim u porodicnoj firmi
Ustajem kad hocu. A lazem, moram u 7 zbog dece. :lol: ali mogu i da nastavim kad nemam posla.
Dodjem kad hocu i odem kad hocu.
Posao odradim perfektno. I to je ono sto je najbitnije.
A i provedem vise od 40 sati u vinariji kad saberem.

Moj brat na poslu ima uvek jedan uslov, da sam odredjuje svoje vreme, da nije vezan za kancelariju, grad, drzavu.
I obavlja svoj posao perfektno.

Valjda nam je to u genima.

- - - - - - - - - -
cicak, jedan i verovatno glavni razlog je sto si se udala u porodicu koja ima i zivi od porodicne firme.
i to je u redu. ali, predstavljati to kao izbor koji bi mogao da ima svako, nije.

...stigla kuci sa klinike oko 14h, rucala, raspremila torbu...skuvala kaficu ocistila pomorandzu, ususkala se pod cebence i odmaram....nova terapija 6.02., do tad mirna, nadam se da ce se obistiniti sto su rekli, bez nekih ozbiljnih nus pojava....obavezan Controloc ujutro, posle dorucka probiotik neki...to bi trebalo da je to...

...samo sam malo pospana a ostalo je skroz ok....ne bi bilo potrebno da se ostaje u kod njih da se ne prima dva dana...ali nije ni to neka velika muka..prodje to brzo...

glavni i jedini razlog
bas bi radila u porodicnoj firmi da se nije udala u toj porodici, zato se to i zovu porodicne firme
tako kad prosipa bisere....
Ti sad ni sama ne znas ni sta si napisala ni sta si htela reci :lol:
Ponekad to tako idealno predstavi, a ponekad se ubi kukajuci sto mora (!) ovo ili ono i sto nema slobodu. Zavisi u kom pravcu ide diskusija. :D

Pa ponekad je idealno(kad su mi hormoni u normali i ignorisem probleme) a ponekad je pakao.
Uglavnom je pakao ... samo se moj pogled na to razlikuje od mog raspolozenja koje kontorlisu hormoni , muz, deca i roditelji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back