- Poruka
- 29.459
Ма, не капираш, мени је то некад била само пречица да некоме поставим питање, да га питам како је, да му пружим подршку, да откуцам савет, да мени нешто брзински одговоре, често уопште није било класично свиђање поста...
upravo to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, не капираш, мени је то некад била само пречица да некоме поставим питање, да га питам како је, да му пружим подршку, да откуцам савет, да мени нешто брзински одговоре, често уопште није било класично свиђање поста...
bitni su. ne pisemo svi preko mejla, a drugo sto rece mina nekada nas mrzi da saljemo pp...recimo ja tebi ostavim u repu - tabe nista ti ne valja ovaj 4um, vidim gresku 404, mrzi me da pisem pp, samo napisem u repki i cao.
- - - - - - - - - -
nema. ono je hologram ovog 4uma, ali se ne preslikava. kao iza ogledala.![]()

O sad drama oko repki![]()

Кад уђем на форум, или ПДФ, поред постављача теме, лево, имаш оне стрелице у кругу, кад ту кликнем читам од последње прочитане поруке, макар то било и пре 10 дана.
А кад хоћу да прочитам само последњу поруку идем на стрелице десно.
Еби га сад, не знам колико си скапирао...
kad udjes u temu imas link "idite na novo"
takodje sad su ti nove poruke i vidljive jer jasno pise NOVO u gornjem desnom uglu poruke
Смајлићи су остали исти...
to je najbitnije :lol;
ma bre, dzaba tupimo, nije kao da nas iko pita sta ocemo...nek manjejau kako oce, nek kradu ideje od kojekude, kad je srbin bio mastovit da smisli nesto...

a zasto mislis da se nesto krade?
kad budes naucila kako funkcionisu forumski softveri onda cemo moci da pricamo na ravnom nivou..ovako..samo da prostis..lupas![]()

a zasto mislis da se nesto krade?
kad budes naucila kako funkcionisu forumski softveri onda cemo moci da pricamo na ravnom nivou..ovako..samo da prostis..lupas
a realno..bas vas pitamo da bi sto vise prilagodili onome sta vam odgovara jer se ovde zaista formirala jedna fina komuna ljudi i svi se dozivljavamo nekako blisko....realno..mislim da smo prvi koji to i rade..drugi samo kazu..bicemo nedostupni nocas i sutra kad se ulogujes dozivis sok![]()
....a onu skromnu zeljicu, koja bajdvej uopste nije nabudzena, pride je i korisna za sve nas, preskaces...
a realno..bas vas pitamo da bi sto vise prilagodili onome sta vam odgovara jer se ovde zaista formirala jedna fina komuna ljudi i svi se dozivljavamo nekako blisko....realno..mislim da smo prvi koji to i rade..drugi samo kazu..bicemo nedostupni nocas i sutra kad se ulogujes dozivis sok![]()

like it..memorisacu je 
Pazi covece na sta si se fokusirao....a onu skromnu zeljicu, koja bajdvej uopste nije nabudzena, pride je i korisna za sve nas, preskaces...
...ako ne znas kako bi...konsultuj nekog oftamologa, procitaj neko ocno istrazivanje ovoonotamovamolevodesno... brate, sefe, udvolji nama pacenicima, ti to mozes, za to si pozvan!
![]()
idi tamo i podesi da mi se u aplikaciji kad probam da izmenim poruku ne obrise cela poruka auomatski
forumska andoid i ios aplikacija je ugasena odavno.
ti verovatno koristis tapatalk a to nema veze sa nama.
ma kakav tapa bre, vasa aplikacija za android...
Што не уђеш на класичан изглед, имаш скроз доле опцију...
Ја нисам ни преузимала апликацију њихову, можда ти то прави проблем.