Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne falii,nego otju da naglasim da kad piše meso, onda je meso......dobre su i sirove kosti velikih žifotinja, osim svinja....kvalitet..mož kupiš i kosti i mlevene kosti....,ja bih volo to kod nas dima.... pa biraš..malo ovo, malo ono...

Ne znam da li sam već pisala, moja sestra je bila užasno problematična (meh, i sada ume da bude :lol:), bila je loš đak, u srednjoj pogotovo, ali pošto je išla u kulinarsku rešila je da neće time da se bavi i uspela sa takvim nikakvim prosekom da položi prijemni i upiše književnost. Fakultet joj je lepo išao, ali je uvek bila na nekoj granici, što ka nekom malo kritičnijem društvu što ka kritičnom ponašanju, imala je svoje epizode dok se tražila i pronalazila.. sa sve evangelističkom crkvom kojoj je pristupila, da bi se na kraju pronašla upravo u prosveti i radu sa decom...
Ona nema svoje biološko dete ali je sada zovu na svadbe njena školska deca.
I baš zato što je spoznala život iz različitih uglova može i njima da pristupi na pravi način..

Ova poslednja recenica je ono zbog cega je njemu taj smer interesantan.

- - - - - - - - - -

Bila sam na masazi.ne bas uspesno.ona namesta atlas i otkriva sta ne valja,a meni samo treba neko opustanje.elem,stalno se vrtela oko stresa i problema sa zelucem.i kad je uhvatila vrat,odjednom mi nesvestica i mucnina
Dobro vam pretekoh.evo lezim,pisem oprostajne smsove i cekam da mi ispeku picu za rucak
Dok mi ne dosadi,onda idem napolje jedan krug

sinotj, dok sam šetao kera, oduševila se jedna i tako sam upoznao neku malu iz Kazahstana...sat ipo sam razgovarao sa njom...ovde je poslom... vrlo obrazovana, o svemu smo razgovarali..bistrili politiku....kaže, super što kod nas postoje protesti, kod njih su zabranjeni....kaže da obožava pse, al ne može da ima, pošto kod njih pse drže samo da štite dvorište, a ne kao kućne ljubimce..pa dolazi kod nas u park da gleda kućiće, relax fazon, a moj joj se posebno dopao...i tako..... i kaže njeni deda i baba vole komunizam...i cigare su ko nas mnogo skupe..i tako..nema šta nismo dotakli kao temu ..

e, i nema veze što je ona ovde ofišl službeno, kaže imala je problem kod odobravanja vize...a u prvom kontaktu sa našim pandurima, ovi njoj na srpskom, ona kaže...ne znam srpski, ne razumem, može na engleskom...ovi njoj..ne može...govorite na srpskom hahah...

ma de, bwe, dete.... nema 23 -24 god... ima lepu, onu nomadsku egzotiku, nije tamnoputa, lepo lice, zgodna, super......za nekog momčića.

Gledam fotke na viberu, razredna mog starijeg klinca odvela ceo razred posle škole na kuglanje.
Čoveče, kakva žena, svaka joj čast! Vodila ih je i na klizanje i u bioskop...

A ja sam ovih dana totalno šlogirana i pospana. Obožavam sunce i proleće, ali me uvek obali, nemam snage. Sad mi tačno fali opet neko putovanje.
Trebala sam sinoć otputovati u Rumuniju na seminar, ali se direktor razboleo pa sam morala ostati da ga menjam.
Kad se budem rešila ovog dirinčenja za druge, ima da napravim feštu!

Jos da dodam par stvarcica i da se ozderem. Dugo nisam jela cevape, a u kraju nasi otvorili grill. Ima i burek i Kravica jogurt, pa jao. :heart:

9FFC81D8-8B49-41F3-97B4-B4D9186787F6.jpg

U Lidlu spanska nedelja. Kupila sam svasta. I sirosa i chorriso i prsut, radost, radost.

I sad jedem rum pločice, navukla sam se na slatko jer mi fali energija, spava mi se, troma sam, žderem slatko, ne idem na treninge, zlo i naopako!
Sinoć mi bila saradnica, priča žena kako je krenula na detoksikaciju, ona i ćerka su već dve nedelje na nekim sokovima, jedva su izdržale. Posle će da krenu neku laganiju hranu da jedu. A izbacile su đubreta iz organizma da ne može da veruje.
Ja sam odmah krenula da zamišljam šta bi iz mene izašlo. I ja mislim da mi kažu da ću umreti ako ne odem na detoksikaciju, ja bih umrla, ali ne bih to mogla sebi da priredim.
Bem ti lebarnik, šta su sve ljudi u stanju sebi da prirede....

I sad jedem rum pločice, navukla sam se na slatko jer mi fali energija, spava mi se, troma sam, žderem slatko, ne idem na treninge, zlo i naopako!
Sinoć mi bila saradnica, priča žena kako je krenula na detoksikaciju, ona i ćerka su već dve nedelje na nekim sokovima, jedva su izdržale. Posle će da krenu neku laganiju hranu da jedu. A izbacile su đubreta iz organizma da ne može da veruje.
Ja sam odmah krenula da zamišljam šta bi iz mene izašlo. I ja mislim da mi kažu da ću umreti ako ne odem na detoksikaciju, ja bih umrla, ali ne bih to mogla sebi da priredim.
Bem ti lebarnik, šta su sve ljudi u stanju sebi da prirede....
pa mož se izbaci zeolitom bez gladovanja?

Meni je muka od ćevapa, nekako mi se gadi svo to svinjsko meso. Smrdi strašno, ne znam da li je gore kad je presno ili kad je skuvano/pečeno.
Zato mi uopšte ne smeta da jedem industrijski šećer i to sam počela pre par godina, ranije sam žderala samo slano i konkretnu hranu, slatko mi nikad nije bilo gušt. :sad2:

Moco lebac ti, za koliko ljudi je ovaj obrok? :eek:

- - - - - - - - - -

pa mož se izbaci zeolitom bez gladovanja?
One cede sokove i piju supu, to im je hrana dve nedelje, a svaki dan piju neku so, zaboravila sam kako je tačno rekla da se to zove.

e, i nema veze što je ona ovde ofišl službeno, kaže imala je problem kod odobravanja vize...a u prvom kontaktu sa našim pandurima, ovi njoj na srpskom, ona kaže...ne znam srpski, ne razumem, može na engleskom...ovi njoj..ne može...govorite na srpskom hahah...

ma de, bwe, dete.... nema 23 -24 god... ima lepu, onu nomadsku egzotiku, nije tamnoputa, lepo lice, zgodna, super......za nekog momčića.

Ogransko, stepska piletina, topi se u ustima. :)

Hvala vam.videcemo sta ce biti.po ocenama on bi mogao jos jednom u cetvrti.al on je toliko glup da ladno kaze,nece to gimnazija dozvoliti.toliko o njegovoj pameti...u svakom slucaju cu vam javiti,sto god bude
Smoki, on je išao na terapije, mislim da mu se dopalo to što ljudi rade za druge ljude, pomažu im, prošao je iskustvo koje može da iskoristi.
Dobro ti je dete, a rekla bih i pametno. To što je on lenj da uči u školi ne znači da ne može da uči nešto što za njega ima smisla.
Jer većina stvari u školi koja se uči je besmislena.
Samo ti njega podrži i budi sretna što želi dalje da se školuje. Videćeš, ima da vas sve iznenadi pozitivno! :super:

- - - - - - - - - -

I najbitnije za mladog čoveka je da ima podršku svojih najbližih u svakom izboru. Jer ono što je nama dobro, ne znači da je i za nekog drugog, bez obzira što su to naša deca.
Mene su moji stalno navodili na to da upišem ekonomiju, ja sam je upisala imajući otpor, ali nisam bila dovoljno karakter da istrajem u onome što sam htela.
Zato sam se sledećih 20 godina gušila u kancelarijskom poslu i nikada nisam mogla da budem zadovoljna. Svaki atom moga bića pruža otpor i neću se smiriti dok to ne promenim.

A većina ljudi se školuje i posle radi ono što su njihovi roditelji izabrali za njih po sebi. I to je baš tužno.

U pravu si alisa.znam po sebi i mom tati.bolje da me je usmerio krave da cuvam
Drugarica mora na biopsiju dojke,ili na dojci.privatno ide trideset godina i sad joj ta dr rekla da to samo ona radi na institutu i da se ne radi privatno i dala joj termin za sam kraj maja.pa rezultati krajem juna
???
Ja to ne mogu da razumem.ako je nesto hitno,gubi se vreme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back