Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj mali izjavio da ga interesuje smer socijalni rad na filozofskom.nismo stigli da popricamo ,dal on zna da je taj posao vezan samo za teske i tuzne stvari

Мислим да он са том школом може да ради и у људским ресурсима, у фирмама. А томе се придаје све већи значај и шири област посла, поготово од када се усваја овај обичај да се запослени и друже :roll: Не мора се бавити само тешким причама у Центрима за социјални рад.

samo kratak izvestaj - bili kod veta, rekao mi otprilike sve isto sto i Lunja, dobili Cephalexin za infekcije od drapanja, Apoquel za alergiju, specijalnu medicinsku hranu Royal Canine Hypoalergenic, Omega 3 sa Vitaminom E, A i D3, neka specijalna mesavina, kupanje dva puta nedeljno tim samponom Pro Seb, kontrola za dve nedelje, a ceo tretman traje 6 nedelja za pocetak, kako je i Lunasa rekla. Inace, analize na 110 mogucih alergena, plus vakcina posle, ako se ustanovi na sta je alergican, sto uopste ne mora da bude slucaj, jer moze da bude nesto sto nije medju tih 110 alergena - $1,000 kosta, naravno uz sve ovo ostalo sto vec uzima. Vet je nas covek, odlican je i mogu da se objasnim na srpskom, ne znam bas sve medicinske izraze na engleskom. Malac se smirio, nije se pocesao nijednom od kad smo se vratili i od kad je popio lek, samo je ljut na mene sto mora da guta lek, a ne smem nicim da ga podmitim, rekao vet, apsolutno nista drugo osim te hrane ne sme da jede. Verovatno ce i duze morati da pije taj lek, a hranu verovatno od sad pa na dalje, ali to mi je ok, vazno da je njemu dobro, a da mogu to finansijski da ispratim, a mogu, nije strasno.

Eto, necu vise da vas gnjavim ovom pricom, morala sam sa vama da podelim, muz na putu, sin radi, nemam kome da se izjadam.... hvala sto ste me trpeli...

Pa to je to, sada je pokrio manje-više sve, pa ćete pratiti stanje. Polako će on izbacivati jedno po jedno dok se ne utvrdi šta je u pitanju.
Alergo testovi su preskupi a ne moraju nužno biti od koristi..

Размишљам у који ћошак дворишта да засадим цвеће, а да није лако доступан оној звери кад јурца :lol:
Јуче се играмо, она трчи, трчи, зграби играчку и залепи дупе тачно на зумбуле који су почели да ничу...а преко божурова трчи као да су трава :zcepanje:
А не могу да се љутим на њу, откуд она зна да цвеће служи још нечему, сем да ти је удобно кад седнеш на њега...

Мислим да он са том школом може да ради и у људским ресурсима, у фирмама. А томе се придаје све већи значај и шири област посла, поготово од када се усваја овај обичај да се запослени и друже :roll: Не мора се бавити само тешким причама у Центрима за социјални рад.

To ne znam,nisam upoznata

Mislim da ne može samo sa tim, da mora da uradi master ili nešto tog tipa iz HR oblasti. Drugarica koja je završila psihologiju je morala da odradi master iz oblasti industrijske psihologije da bi mogla da radi kao HR. Raspitajte se.

Ja mu inače ne savetujem.

ja samo znam da se ne bih petljala u njegov izbor, koliko god smatrala da je pogresan. mozda je za njega pravi. ako nije, shvatice sam, naucice iz svoje greske (iskustva) i okrenuti se necem drugom

isto mislim kao ti
moja drugarica je zavrsila nesto kao to sto on spominje
ali ona je stvarno jedna dusa i rodjena je za taj posao
nema to veze sa uspehom, peticama, cetvorkama, trojkama
ona to voli

Ne znam.necu ja da uticem,al mislim da treba da mu objasnim sta ti ljudi rade.na kraju,on se kroz celu gimnaziju provlaci sa brdom keceva,a prica o nekom faksu...

smokvo, ako ga nesto zaista zanima, on ce se tome posvetiti.
nema veze sa ocenama u srednjoj skoli.
treba samo razgovarati sa njim i videti da li je to zaista njegov izbor i ono sto ga zanima, a ne neka kombinacija za koju misli da ce lako da upadne iako ima losije ocene, ili da prijemni nije tezak, ili da jos troje iz odeljenja upisuju isti faks pa kao ocu i ja sto da ne.

Ne znam kako je sada, tezak je to fakultet (osim psihologije za koju kazu da je laka) mora mnogo da se uci. Bas mnogo. I tesko se zaposljavaju.
Srela sam skoro komsiju koji je zavrsio arheologiju, dobio otkaz jer nije u stranci i sada vozi kombi... tuga

na svakom faksu mora da se uci mnogo
ali je svaki predmet laksi ukoliko imas motivaciju i volju i to nesto zelis, volis itd

nemoj smoki samo da nastupis pred njim tako sa trim stavom
nije on glup niti su te ocene merilo pameti i kapaciteta
moze on da zavrsi bilo koji faks ako sam odluci da ce ga zavrsiti
veruj u to dete

smokvo, ako ga nesto zaista zanima, on ce se tome posvetiti.
nema veze sa ocenama u srednjoj skoli.
treba samo razgovarati sa njim i videti da li je to zaista njegov izbor i ono sto ga zanima, a ne neka kombinacija za koju misli da ce lako da upadne iako ima losije ocene, ili da prijemni nije tezak, ili da jos troje iz odeljenja upisuju isti faks pa kao ocu i ja sto da ne.

Tačno.

Mislim da ne može samo sa tim, da mora da uradi master ili nešto tog tipa iz HR oblasti. Drugarica koja je završila psihologiju je morala da odradi master iz oblasti industrijske psihologije da bi mogla da radi kao HR. Raspitajte se.

Ja mu inače ne savetujem.

Па то, после да се усмери некако. Али није ограничен само на једно. Има опција.

Ne znam kako je sada, tezak je to fakultet (osim psihologije za koju kazu da je laka) mora mnogo da se uci. Bas mnogo. I tesko se zaposljavaju.
Srela sam skoro komsiju koji je zavrsio arheologiju, dobio otkaz jer nije u stranci i sada vozi kombi... tuga

Психологију је баш тешко уписати. И не мислим да је лака, ко се посвети како ваља.

na svakom faksu mora da se uci mnogo
ali je svaki predmet laksi ukoliko imas motivaciju i volju i to nesto zelis, volis itd

nemoj smoki samo da nastupis pred njim tako sa trim stavom
nije on glup niti su te ocene merilo pameti i kapaciteta
moze on da zavrsi bilo koji faks ako sam odluci da ce ga zavrsiti
veruj u to dete

Oni imaju stari vek koji se slusa 2 godine i polaze na kraju. Mozda je sad drugacije

Pa nije dovoljno voleti.mora i da se uci.a ako misli ovako,onda bolje da ni ne pokusava
Ništa neće znati dok ne proba.
Ja se nikada ne bih mešala u njegov izbor. Podržala bih ga, kao što i jesam obojicu mojih, pa bila uz njega i kada se predomisli, ako se predomisli.
Moj je jedan bio dobar đak, bez keceva, bez izostanaka, fakultet nula. Radi ono što bi radio da ga je završio.
Drugi je bio briljantan đak, samo petice od početka do kraja, đak generacije u srednjoj školi, na svim takmičenjima u vrhu, fakultet svi kolokvijumi i ispiti iz prvog položeni...i samo jednom rekao da neće. Fakultet nije ispunio njegova očekivanja, ništa drugo da studira neće, i završena priča.
Eto ti. Nikakve ocene nisu garancija da će završiti fakultet. Ja znam neke koji su bili dibidus đaci, a završili fakultet.
A ako se tebi to čini da je tužan posao, možda njemu nije. Ne bi mogao svako da bude onkolog, pa da kaže "žao mi je, ovde medicina više ne može da pomogne", a ima ih onoliko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back