samo kratak izvestaj - bili kod veta, rekao mi otprilike sve isto sto i Lunja, dobili Cephalexin za infekcije od drapanja, Apoquel za alergiju, specijalnu medicinsku hranu Royal Canine Hypoalergenic, Omega 3 sa Vitaminom E, A i D3, neka specijalna mesavina, kupanje dva puta nedeljno tim samponom Pro Seb, kontrola za dve nedelje, a ceo tretman traje 6 nedelja za pocetak, kako je i Lunasa rekla. Inace, analize na 110 mogucih alergena, plus vakcina posle, ako se ustanovi na sta je alergican, sto uopste ne mora da bude slucaj, jer moze da bude nesto sto nije medju tih 110 alergena - $1,000 kosta, naravno uz sve ovo ostalo sto vec uzima. Vet je nas covek, odlican je i mogu da se objasnim na srpskom, ne znam bas sve medicinske izraze na engleskom. Malac se smirio, nije se pocesao nijednom od kad smo se vratili i od kad je popio lek, samo je ljut na mene sto mora da guta lek, a ne smem nicim da ga podmitim, rekao vet, apsolutno nista drugo osim te hrane ne sme da jede. Verovatno ce i duze morati da pije taj lek, a hranu verovatno od sad pa na dalje, ali to mi je ok, vazno da je njemu dobro, a da mogu to finansijski da ispratim, a mogu, nije strasno.
Eto, necu vise da vas gnjavim ovom pricom, morala sam sa vama da podelim, muz na putu, sin radi, nemam kome da se izjadam.... hvala sto ste me trpeli...