Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muz je kriv.ne razumem sto trci tako brzo,pa mu je iskliznuo iz usta.sad nista od para...

Cicak,ovo je masaza za bolna ledja,spa fazoni nisu za mene
E ja isla da upoznam novu devojku.sisla da bacim djubre,presla ulicu i na interfon:lol: ja dosla da vidim cincilu
Devojka je lepa,deluje starije od te dve i po godine od njega,ima lep glas,neposredna i ima poveci tur :lol:
Sve u svemu,bas mi drago sto sam je upoznala
Do danas stvarno nisam bila spremna.a sta ces,ides zivot

Е, фала Богу...опростићемо јој повелику гузу ако дечак буде срећан...

Podržaću ovu kampanju! :lol:

- - - - - - - - - -

Višak nije nužno loša stvar. :aha:

spanking-videos-free-31-75.jpg

samo kratak izvestaj - bili kod veta, rekao mi otprilike sve isto sto i Lunja, dobili Cephalexin za infekcije od drapanja, Apoquel za alergiju, specijalnu medicinsku hranu Royal Canine Hypoalergenic, Omega 3 sa Vitaminom E, A i D3, neka specijalna mesavina, kupanje dva puta nedeljno tim samponom Pro Seb, kontrola za dve nedelje, a ceo tretman traje 6 nedelja za pocetak, kako je i Lunasa rekla. Inace, analize na 110 mogucih alergena, plus vakcina posle, ako se ustanovi na sta je alergican, sto uopste ne mora da bude slucaj, jer moze da bude nesto sto nije medju tih 110 alergena - $1,000 kosta, naravno uz sve ovo ostalo sto vec uzima. Vet je nas covek, odlican je i mogu da se objasnim na srpskom, ne znam bas sve medicinske izraze na engleskom. Malac se smirio, nije se pocesao nijednom od kad smo se vratili i od kad je popio lek, samo je ljut na mene sto mora da guta lek, a ne smem nicim da ga podmitim, rekao vet, apsolutno nista drugo osim te hrane ne sme da jede. Verovatno ce i duze morati da pije taj lek, a hranu verovatno od sad pa na dalje, ali to mi je ok, vazno da je njemu dobro, a da mogu to finansijski da ispratim, a mogu, nije strasno.

Eto, necu vise da vas gnjavim ovom pricom, morala sam sa vama da podelim, muz na putu, sin radi, nemam kome da se izjadam.... hvala sto ste me trpeli...

Poslednja izmena:
Ovaj mali izjavio da ga interesuje smer socijalni rad na filozofskom.nismo stigli da popricamo ,dal on zna da je taj posao vezan samo za teske i tuzne stvari

Jao, poruci mu od mene da ne ide u socijalu ni slucajno, izgorece za godinu dana, pretezak je to posao, psihicki pre svega i ne postoji nacin da se odbranis od toga. Ja sam 12 godina radila u socijali, japsolutno znam sta pricam. Ako ti trebaju konkretne price da ga ubedis, slacu ti na pp, imam ih milion, ali bolje za tebe da ne citas....

- - - - - - - - - -

boko - komsinice sa zapada :dzentlmen:

Kako sam ti komsinica, gde si ti?

Jao, poruci mu od mene da ne ide u socijalu ni slucajno, izgorece za godinu dana, pretezak je to posao, psihicki pre svega i ne postoji nacin da se odbranis od toga. Ja sam 12 godina radila u socijali, japsolutno znam sta pricam. Ako ti trebaju konkretne price da ga ubedis, slacu ti na pp, imam ih milion, ali bolje za tebe da ne citas....

- - - - - - - - - -

Pa na istoku Kanade :)

Dule voli guzate. Pravda za guzate. :lol:

:) fala bogu da ima i onih koji vole i nesto drugo osim manekenki

Битно је да су они срећни, а моја мајка је увек говорила да ни пас не глође чисту коску :lol:

- - - - - - - - - -

Podržaću ovu kampanju! :lol:

- - - - - - - - - -

Višak nije nužno loša stvar. :aha:

Није, рецимо ја се никад не буним код вишка пара :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Stvarno ne znam sta da radim.upis je za tri meseca,on do sad nijr imao ideju sta zeli.muz kaze ne mesaj se.svakako da je vazno da radi sta zeli,ali meni je jednostavno zao da mu je radni dan ispunjen samo tugom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back