smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ovaj mali izjavio da ga interesuje smer socijalni rad na filozofskom.nismo stigli da popricamo ,dal on zna da je taj posao vezan samo za teske i tuzne stvari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muz je kriv.ne razumem sto trci tako brzo,pa mu je iskliznuo iz usta.sad nista od para...
Cicak,ovo je masaza za bolna ledja,spa fazoni nisu za mene
E ja isla da upoznam novu devojku.sisla da bacim djubre,presla ulicu i na interfonja dosla da vidim cincilu
Devojka je lepa,deluje starije od te dve i po godine od njega,ima lep glas,neposredna i ima poveci tur
Sve u svemu,bas mi drago sto sam je upoznala
Do danas stvarno nisam bila spremna.a sta ces,ides zivot

Е, фала Богу...опростићемо јој повелику гузу ако дечак буде срећан...

fala bogu da ima i onih koji vole i nesto drugo osim manekenkiDule voli guzate. Pravda za guzate.![]()
fala bogu da ima i onih koji vole i nesto drugo osim manekenki

Па, ништа не фали, има чак и вишка![]()

Podržaću ovu kampanju!
- - - - - - - - - -
Višak nije nužno loša stvar.![]()
Bokaruki, konjetina, ždrebetina....zakon za pse! Mms, es meni uvek tugaljivo, al njima mlogo znači za zdravlje..
Ništa, ceo dan dan mi je nekako pospan........

Ovaj mali izjavio da ga interesuje smer socijalni rad na filozofskom.nismo stigli da popricamo ,dal on zna da je taj posao vezan samo za teske i tuzne stvari
boko - komsinice sa zapada![]()
Jao, poruci mu od mene da ne ide u socijalu ni slucajno, izgorece za godinu dana, pretezak je to posao, psihicki pre svega i ne postoji nacin da se odbranis od toga. Ja sam 12 godina radila u socijali, japsolutno znam sta pricam. Ako ti trebaju konkretne price da ga ubedis, slacu ti na pp, imam ih milion, ali bolje za tebe da ne citas....
- - - - - - - - - -
Kako sam ti komsinica, gde si ti?

Pa na istoku Kanade![]()
Mi smo kratko bili u Halifaxu, lepo je i tamo, ali mi vise odgovara klima Kalgarija.
pa Kalgari je blizu Rockies, nije to ravnica kao Manitoba
Sledece nedelje 17 stepeni u najavi - eto nama proleca...
Dule voli guzate. Pravda za guzate.![]()

Podržaću ovu kampanju!
- - - - - - - - - -
Višak nije nužno loša stvar.![]()

Jao, poruci mu od mene da ne ide u socijalu ni slucajno, izgorece za godinu dana, pretezak je to posao, psihicki pre svega i ne postoji nacin da se odbranis od toga. Ja sam 12 godina radila u socijali, japsolutno znam sta pricam. Ako ti trebaju konkretne price da ga ubedis, slacu ti na pp, imam ih milion, ali bolje za tebe da ne citas....
- - - - - - - - - -
Kako sam ti komsinica, gde si ti?
Nisam se nasmejala njegovom ukusu, nego jer je domaćica napisala ono što sam ja pomislila.