Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završila Buku i bes,na prvu loptu mi se uopšte nije svidela,ali što sam više čitala,sve je bila bolja.Pogotovu posle drugog čitanja,kad se slože sve kockice :)
onda,Istorija ružnoće,Umberto Eko,odlična tema,odlično razrađena,i pre me je privukla ova knjiga nego Istorija Lepote...jedino što ima nekih slika od kojih mi je stvarno bilo muka,sve je dekadentno i destruktivno...ali stvarno jedna jako dobra knjiga :D Prikazuje i objašnjava ružnoću na divan način.
Sad čitam Derviš i smrt.

1000 cudesnih sunaca-procitala pola, dosadno. Vec ima dosta knjiga o zivotu i polozaju zena u arapskom drustvu. Knjiga za plazu.
Avanture nevaljale devojcice-LJosa. Mnogo sam ocekivala. Knjiga za plazu takodje. Procitala sam za vece 200 strana, sto sa kvalitetnim stivom nikad nisam uspela. Takodje do pola. Radnja se proteze nekoliko decenija, a likovi se uopste ne razvijaju...vrlo povrsno.
Sta cu sad, ne znam!

Trenutno citam: BLAGOJA BAKOVICA
Divna poezija,citljiva,melodicna za pravo cudo kako sam u nizu procitala pet njegovih knjiga, prvi put mi se desava da intezivno citam poeziju i to od jednog pisca i da nastavim sa uzivanjem.
Ljubav mi ziva po svetu hoda, kao cetvrta knjiga ,sabrane zbirke,mi je u rukama ....
Toplo Vam je preporucujem...Necete se pokajati...:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back