Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali princ nije obimna knjiga ali je daleko bolja od drugih knjizica za decu.Ima mnogo dublje znacenje:)

Po meni Mali Princ nije baš za dečicu. Nek' se oni drze Pepeljuge i Uspavane lepotice...

Inače Mali Princ se radi kao lektira u 7-om razredu osnovne... i nije ga problem pročitati... problem je shvatiti poentu... jer knjiga definitivno ima dublje značenje i potrebno je čitati izedju redova i izvlačiti po(r)uke.

Opet, neko kome je Džordžija Niklson i njene cinge-cange fenomenalna knjiga neće shvatiti Malog Princa. :confused:

Nakon razočarenja u Kingov "Bjuik 8" uzeh sinoc da čitam roman Gijoma Musoa "Zato što te volim"...
Jedva sam je našla u Platou... propaganda je čudo i ovaj put je to dokazano, jer čim počne da se priča o nekoj knjizi bilo dobro ili loše - nemoguće ju je naći...
P.S. Ako neko zna gde bih mogla da nadjem "Zamku za snove" Stivena Kinga?
P.P.S Molim Te, ako čitaš Forum, nemoj mi više slati knjige, zahvaljujem se na dobrim namerama, naravno... adresa na koju je poslata ta knjiga je bila pogrešna pa tu knjigu nisam nikad dobila.
Svejedno, ja sam tu knjigu sama kupila.

Poslednja izmena:
QUOTE]

"Zamku za snove" je izdao Alnari. Ali, bojim se da je i to jedna od njegovih loših knjiga. Na žalost. Meni se nije dopala. Ako voliš Kinga, a nisi čitala preporučujem "Vreću kostiju". ODLIČNA JE. King u svom dobrom, starnom izadnju, znači kvalitetan horor i odlična priča. Ja trenutno čitam "Lisinu priču", i to King, prosto nevernovatno:per:. Za sada nije loše, videćemo.

Одеш фино у библиотеку, распричаш се са библиотекаром, он ти препоручи шта да читаш и милина. :)

Иначе, ја препоруке примам само од оних људи са којима имам компатибилан читалачки укус.
Нити могу било коме да препоручујем тек тако.

QUOTE]

"Zamku za snove" je izdao Alnari. Ali, bojim se da je i to jedna od njegovih loših knjiga. Na žalost. Meni se nije dopala. Ako voliš Kinga, a nisi čitala preporučujem "Vreću kostiju". ODLIČNA JE. King u svom dobrom, starnom izadnju, znači kvalitetan horor i odlična priča. Ja trenutno čitam "Lisinu priču", i to King, prosto nevernovatno:per:. Za sada nije loše, videćemo.

"Zamka za snove" je ekranizovan. Moja ćerka je prosto poludela za tim filmom. Ona obožava tako neke vanzemaljce tipa Alien-a i sad bi želela da ima i knjigu.
Slažem se da je "Vreća kostiju" mnogo bolji roman...
Za "Lisinu priču" sam čula da je dobra... u početku je malo usporena, tako sam čula, ali posle je sjajna.

Danas uzeh Peto dete - Doris Lesing.
Videćemo kakva je. Javiću.
A roman "Zato što te volim" Gijoma Musoa, me nije nešto naročito dotakao.
Preporučujem "Kad padne noć" Taruki Murakamija. On me oduševio. Imam i njegovu "Norvešku šumu".
Jedva čekam da "udjem" u nju...
Puno pozdrava za sve one koji vole da čitaju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back