Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitala sam roman "Mreža" našeg forumskog kolege Groucho-a i veoma mi se dopala. Neposredno pre toga "Derviš i smrt" (ponovo), pre toga "Bela garda" M.Bulgakova, pre toga "Nemoj da umreš pre smrti" i "Jagodni predeli" E.Jevtušenka, pre toga Jednu kratku seriju Tolstoja, a sada čitam "Besnilo" B.Pekića. Sve odlični romani.
Pozdrav čitaocima.

Fokner Buka i bes, ponovo i ponovo i nisam sigurna da ga necu opet citati. Taj roman me fascinira. Slicno je i sa Dzojsom Portret umetnika u mladosti i sa ... cesto se vracam knjigama koje sam vec procitala. Konacno me nedavno nagovorise da citam Koelja- vesta komercijala nema sta. Ako mi opet neko bude preporucio nesto slicno iz savremene knjizevnosti bojim se da cu se nepovratno vratiti klasici. Malo sam izasla iz sheme pa i ne pratim nove pojave. Ako znate nesto dobro preporucite!

Komshinica:
Pročitala sam roman "Mreža" našeg forumskog kolege Groucho-a i veoma mi se dopala. Neposredno pre toga "Derviš i smrt" (ponovo), pre toga "Bela garda" M.Bulgakova, pre toga "Nemoj da umreš pre smrti" i "Jagodni predeli" E.Jevtušenka, pre toga Jednu kratku seriju Tolstoja, a sada čitam "Besnilo" B.Pekića. Sve odlični romani.
Pozdrav čitaocima.

Ehm... :oops: Kako je dobro biti citan :) Hvala.

Groucho Marx:
Komshinica:
Pozdrav čitaocima.

Ehm... :oops: Kako je dobro biti citan :) Hvala.

Nego, kol'ko kosta ta tvoja knjiga ? Da znam, da pocnem da "sparam"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back