kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Alexandra9:,,Tajna Sambale''- Dzejms Redfield...
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
...STRANACA.DOK BOL-BOLUJEM.(ha)
CITAJ -KORENE- DOBRICE COSICA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexandra9:,,Tajna Sambale''- Dzejms Redfield...
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
citajte i preporucite svima koje znate!jovan_joca:Животињска фарма-Орвел
Ne zaboravi onda na knjigu ,Tajna Sambale' (u potrazi za jedanaestim uvidom)... :wink:ender:Nastavak celestinskog prorocanstva- "Deseti uvid" od Dzejmsa Redfilda.A preporucujem svima D.Adams: Autostoperski vodic kroz galaksiju![]()
Naravno i "Tajna Sambale" mada mi je kraj potpuno besmislen.Alexandra9:Ne zaboravi onda na knjigu ,Tajna Sambale' (u potrazi za jedanaestim uvidom)... :wink:ender:Nastavak celestinskog prorocanstva- "Deseti uvid" od Dzejmsa Redfilda.A preporucujem svima D.Adams: Autostoperski vodic kroz galaksiju![]()
Adams je odlican...
maybe because that's not the end... razmisli o tome. Ni kod prethodne dve knjige kraj nije bio ,jasno definisan'... Nije ni potrebno... ostavlja prostor za nase razmisljanje...ender:Naravno i "Tajna Sambale" mada mi je kraj potpuno besmislen.Alexandra9:Ne zaboravi onda na knjigu ,Tajna Sambale' (u potrazi za jedanaestim uvidom)... :wink:ender:Nastavak celestinskog prorocanstva- "Deseti uvid" od Dzejmsa Redfilda.A preporucujem svima D.Adams: Autostoperski vodic kroz galaksiju![]()
Adams je odlican...