Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam krenula da citam 3 knjige,i nijednu nisam zavrsila. Caks am i pomesala sta se u kojoj radi.
Enivej, prvo sam krenula "The Secret Diary od Adrian Mole (aged 13 3/4)", onda "Sofijin svet" od Justejna Gordera, i "Povampirena guska" od Majkla Lorensa. :)
(ja krenem da citam jednu,pa je zaturim negde,i onda ne znam sta sma citala,pa krenem da citam nesto drugo,pa sve tako u krug... sta cu :D)

tarabica:
Ako budes imala vremena napisi kako ti se svidela "Sto godina samoce", ja bi trebalo da pocnem da je citam uskoro :D
obavezno je procitaj!
izuzetno zanimljiva knjiga, sa cudesnim i cesto smesnim situacijama...u pocetku se neces snaci sa imenima jer su dosta slicna..ali sve to ima svoju simboliku..
i kraj je veoma neocekivan..a ja to obozavam kod knige
=)

Elessar:
Pa ovako nedavno sam procitao :Cica Gorio;Pop Cira i Pop Spira i smorio se maximalno jer mrzim skolske lektire!
Trenutno citam :Tocak Vremena i Revolveras(Prva knijga Stephan-a Kinga "Mracna Kula") a i zastao sam na pola Dine,tj. procitao sam prve tri knjige koj esu EXTRA,najbolji svemirski serijal ikada napisan!
Extra izbor mogu ti reći. Što se tiče Jordana čovek je genije a ako voliš takvu književnost obavezno čitaj Pesmu vatre i leda od Martina. Čitao sam Revolveraša i OK je a Dinu sam proičitao celu(istina davno) ali se slažem sa tvojom ocenom. Preporučio bih ti Lovac u raži i Glava puna tuge ako već nisi čitao.Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back