Sentimentalna povest britanskog carstva , Borislav Pekic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malecka:ja sam uzela da citam majk gejl GOSPODIN ZAUVEK... jel neko citao???
malo sam se previse bacila u fazon tih engleskih pisaca, pocinju vec da me smaraju /rouz, hornbi, barns,..../.jel ima neko da mi preporuci nesto isto tako dobro a da je pisao neko ko nije sa engleskog govornog podrucja??? :wink:
cartman:malecka:cartman:Seneka
sta od seneke???
Dijalozi!
Silmarilion. odlicna knjiga :wink:ms:Ja sam trenutno započela sa čitanjem Novog Jerusalima od Borislava Pekića i priznajem da mi je pomalo dosadna, bar na početku. Brzo sam iščitala dve knjige od Mome Kapora - 011 i Čuvara adrese.
A vi?![]()
![]()
![]()
![]()
doraa:sad sam zavrsila od parsonsa Covek i decak, skroz je super knjiga.Cita mi se nesto tako opustajuce,mislim na te knjige sto te vuku .Kapirate????? :![]()
DevouredSoul:Danas mi je mama uz Novosti donela i "Lolitu" V. Nabakova, pa sam uzela da je chitam.
Inache, juche sam po drugi put prochitala "Slika Dorijana Greja" od Oskara Wilde-a i opet me je ocharala. Obozhavam tog choveka.
cartman:Albert Kami
Mit o Sizifu
milence:Upravo procitao "Big Fish" Danijela Valasa!! Hteo sam da vrishtim nekoliko puta tokom chitanja koliko je dobra!!! Moram odmah vecheras da odem i pogledam film!!!
ms:Ja uzela da čitam Čarobni breg od Tomasa Mana....e..već mi je muka..kad vidim onih 1000 stranica... :shock:
Scheherezade:Trenutno? Anabela Basalo, "Žena sa greškom". Tačnije, upravo sam pročitala poslednju stranicu i bacam se na "Aleksandrijski kvartet".
"Žena sa greškom" je možda malo šokantna, ali je istovremeno i oslobadjajuća. Preporučujem je svim ženama, jer će se svaka od nas prepoznati na nekoj stranici, u nekom opisu, da li kao obična i svakodnevna žena ili kao glavna junakinja.