Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malecka:
ja sam uzela da citam majk gejl GOSPODIN ZAUVEK... jel neko citao???

malo sam se previse bacila u fazon tih engleskih pisaca, pocinju vec da me smaraju /rouz, hornbi, barns,..../. :( jel ima neko da mi preporuci nesto isto tako dobro a da je pisao neko ko nije sa engleskog govornog podrucja??? :wink:

Ne znam, mozda da probas Max Frisha - Homofaber, Amsterdam, recimo da mi je ime Gantenbein, ali to nije ni slicno Majk Gejlu. Probaj, pa ako ti se svidi, javi mi da znam. Bilo bi mi drago da ti preporucim nesto sto ce ti se dopasti. JA sam ovde dobila odlicne preporuke za citanje. Svaka cast ljudi, najbolji ste!!!

DevouredSoul:
Danas mi je mama uz Novosti donela i "Lolitu" V. Nabakova, pa sam uzela da je chitam.
Inache, juche sam po drugi put prochitala "Slika Dorijana Greja" od Oskara Wilde-a i opet me je ocharala. Obozhavam tog choveka.

Takodje,"lolita",pa posto trenutno ama bash nista ne radim precitavao sam Andrca:"Prokleta Avlija" "Na drini cuprija" i sl. i citam one knjige sto idu uz "Politiku": "Orkanski visovi","Pola zivota"
i sada cekam "Necistu krv" i "Potrazi moje lice" i
citam nesto o stripovima koji su pretvoreni u filmove!

Trenutno? Anabela Basalo, "Žena sa greškom". Tačnije, upravo sam pročitala poslednju stranicu i bacam se na "Aleksandrijski kvartet".
"Žena sa greškom" je možda malo šokantna, ali je istovremeno i oslobadjajuća. Preporučujem je svim ženama, jer će se svaka od nas prepoznati na nekoj stranici, u nekom opisu, da li kao obična i svakodnevna žena ili kao glavna junakinja.

Scheherezade:
Trenutno? Anabela Basalo, "Žena sa greškom". Tačnije, upravo sam pročitala poslednju stranicu i bacam se na "Aleksandrijski kvartet".
"Žena sa greškom" je možda malo šokantna, ali je istovremeno i oslobadjajuća. Preporučujem je svim ženama, jer će se svaka od nas prepoznati na nekoj stranici, u nekom opisu, da li kao obična i svakodnevna žena ili kao glavna junakinja.

...ZENKO MOJA.ILI CITAJ "SKRUPULE"-ako bash morash-
A-...trebalo bi ti...sada... :idea:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back