taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
Pisac izdaleka - Vladan Matijevic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mr_pleasure:Ja citam Crvenkapicu od nepoznatog narodnog pripovedaca.
Istovremeno citas 10 knjiga, pa tebi ce se to sve pobrkati u glavi pa ces dobiti takav buckuris...Alan Ford:Poglavice patrioti – Alvin M. Josephy Jr.
Na putu – Dzek Keruak
Zamak – Kafka
Drame(Kaligula ; Nesporazum ; Opsadno stanje
- Kami

Ernesto_Che:anais nin pod staklenim zvonom-svidja mi se!
mr_pleasure:Istovremeno citas 10 knjiga, pa tebi ce se to sve pobrkati u glavi pa ces dobiti takav buckuris...Alan Ford:Poglavice patrioti – Alvin M. Josephy Jr.
Na putu – Dzek Keruak
Zamak – Kafka
- Kami
Alan Ford:mr_pleasure:Istovremeno citas 10 knjiga, pa tebi ce se to sve pobrkati u glavi pa ces dobiti takav buckuris...Alan Ford:Poglavice patrioti – Alvin M. Josephy Jr.
Na putu – Dzek Keruak
Zamak – Kafka
- Kami
no comment
anakin:Nesporazum - Kami!!! citam peti put. upravo!
Alan Ford:Hej, mr. Pain in the ass (uzmi ovo za nick , vise ti priliči).Imao sam komentar, ali nisam hteo da se sporim sa balavcima.Očigledno da se tebi napravio bućkuriš od 2 knjige koje si pročitao (Crvenkapa i Pepeljuga verovatno). Ili su to ipak bile slikovnice , a? Priznaj slobodno.
I ‘ajde molim te objasni mi kako je to no comment komentar.Pa ti si meni odgovorio, i ja na tvoj komentar nisam imao nista da kažem , jer je bio tupav.Izgleda da se tebi nešto izmešalo u mozgiću.
Nemam nameru da odgovaram na tvoje postove.A predlažem i drugim ljudima ovde da urade isto , vidim da i njih smaraš.Smaraš , čoveče , smaraš.
Свака част ако си прочитала и онај део:Само за лудаке. И буди на опрезу, из тог штива умеју да искоче гори вукови од овог жућка што си га, не знам како, накалемила на крају.Miss_worms:Herman Hese"Stepski vuk"![]()
Jekyll_doesnt_Hyde:malecka:umece ljubavi - erih from /vec mesecima, da ne kazem godinama => necu da je izgutam bez veze, a ne cita mi se/
rechi - zan pol sartr /uticaj forumasha :wink:/
kako biti dobar - nik hornbi
+ na zalost:
panorama methode de francais - jacky girardet & jean marie cridlig
gramatika francuskog jezika - v. draskovic
Kakva je Kako biti dobar?
Svidela mi se Sve o Decaku, ali High fidelity nije uopste, sta vise jedva je procitah.

Kad završiš i ja bih malo čitao. Mora da je zabavno štivo.ms:TRENUTNO CITAM SAMU SEBE...I VRLO SAM PONOSNA... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)