vaskodegama
Domaćin
- Poruka
- 3.451
A jesi li ukapirao ko je koji deo pisao? Ja nisam baš mogla da primetim, iako su mi obojica poznati...
Iskreno, nisam. Svi je hvale, nije losa. ali iskreno, vise sam ocekivao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jesi li ukapirao ko je koji deo pisao? Ja nisam baš mogla da primetim, iako su mi obojica poznati...
super, da znam da ne kupujem tu knjigu a planirao samd a je kupim..ako valja samo jedna trecina onda necu.Šlink - Žena na stepenicama
Veći dio mi je bila plitka i površna, na momente neubjedljiva, a utisak se značajno popravio u posljednjoj trećini knjige.
Svetislav Basara - Andrićeva lestvica užasa,
Erlend Lu - Dopler
Pročitao Misteriju sedam budilnika Agate Kristi. Slatka misterijica, nema ni Poaora ni gđice Marpl, razrešenje je iznenađujuće jednostavno ali mi uopšte nije palo na um...valjda je u tome i Agatin dar.
Sada sledi jedna zbirka priča o Š. Holmsu...vraćamo se ljubavi iz detinjstva.
procitao Svila-Alesandro Bariko, i nema bas neku poentu, niti je prica bog zna sta.dobra je knjiga ali ne toliko dobra kako je hvale
procitao Svila-Alesandro Bariko, i nema bas neku poentu, niti je prica bog zna sta.dobra je knjiga ali ne toliko dobra kako je hvale
procitacu je ako budem mogao da je nabavimMeni se takođe Bariko ne sviđa, preporučio bih ti knjigu Bogorodica plaćenika - Fernando Valjeho, za mene
je to izuzetna knjiga, ali naravno ukusi su različiti.