Kakva je knjiga koju citas???Stoji mi u polici i nikako da pocnem da je citam...Molim te napisi mi svoje misljenje....Hvala ti unapredWiseDog:trenutno : Hazardski recnik (zensku verziju)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je knjiga koju citas???Stoji mi u polici i nikako da pocnem da je citam...Molim te napisi mi svoje misljenje....Hvala ti unapredWiseDog:trenutno : Hazardski recnik (zensku verziju)
cartman:Seneka
Gde si ih iskopala?zasto?:Da li si vestica? - Jan Sirka
Lovac - Jan Sirka
uf i ja sam se juce nacitala...infidel:poruke sa foruma
preporucujem :wink:
bleach:uf i ja sam se juce nacitala...infidel:poruke sa foruma
ali, citam i Cica Goria :wink:
lektira...infidel:bleach:uf i ja sam se juce nacitala...infidel:poruke sa foruma
kako mozes
to sto je lektira ne mora da znaci da mora da je procitasbleach:lektira...infidel:bleach:uf i ja sam se juce nacitala...infidel:poruke sa foruma
kako mozes
ali mi se knjiga nimalo ne svidja
eh pa ja sam streber...infidel:to sto je lektira ne mora da znaci da mora da je procitasbleach:lektira...infidel:bleach:uf i ja sam se juce nacitala...infidel:poruke sa foruma
kako mozes
po pricama na casu zakljucuo sam da je knjiga ogromno smaranje
bleach:eh pa ja sam streber...infidel:to sto je lektira ne mora da znaci da mora da je procitasbleach:lektira...infidel:bleach:uf i ja sam se juce nacitala...infidel:poruke sa foruma
kako mozes
ma prica nije losa, ali nacin na koji pise meni nimalo ne lezi, sto ne znaci da je lose... hm hm... :wink:
u svakom slucaju, nije losa prica
malecka:cartman:Seneka
sta od seneke???
nego sta...infidel:bleach:eh pa ja sam streber...infidel:to sto je lektira ne mora da znaci da mora da je procitasbleach:lektira...infidel:bleach:uf i ja sam se juce nacitala...infidel:poruke sa foruma
kako mozes
ma prica nije losa, ali nacin na koji pise meni nimalo ne lezi, sto ne znaci da je lose... hm hm... :wink:
u svakom slucaju, nije losa prica
streberka, streberka, streberka![]()
![]()
![]()