Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu ja ovog Pelevina, definitivno ću ga pustiti niz vodu. ''П5'' mi nije legao, a ni ovaj ''Život insekata''. Ne mogu da mu nađem nikakve konkretne zamerke, ali jednostavno mi ne prija; plus što me zaista ne zanimaju alegorije ruskog postkomunističkog društva.

Probaj sa Čapajev i Praznina, Omon Ra... Mada, ako ne voliš rusku postkomunističku priču, sumnjam da će ti se i to dopasti.

Pročitala sam Slobodu Džonatana Frenzena, i baš mi je krivo što sam završila. Tek sam se vezala nekako za ove likove koji čine dekadentnu američku porodicu Berglund, koja podseća na mnoge naše današnje porodice. Svaki lik teži nekoj vrsti "slobode". Nekima uspeva da je pronađu/steknu, nekima ne. Moderan roman koji govori o ljubavi, preljubi, ekološkoj katastrofi koja nam preti, ratu u Iraku, odnosima između roditelja i dece i to kroz nekoliko generacija. Sve u svemu, roman za preporuku. Ima samo jednu manu. Ne razumem zašto je ovoliko skup, kad nije ni neki papir, a format je bespotrebno veliki.:think: Da sam ja izdavač, išla bih na kvantitet, zarada bi bila ista, ali, bar bi više ljudi moglo da ga pročita... :roll:

Pročitala sam Slobodu Džonatana Frenzena, i baš mi je krivo što sam završila. Tek sam se vezala nekako za ove likove koji čine dekadentnu američku porodicu Berglund, koja podseća na mnoge naše današnje porodice. Svaki lik teži nekoj vrsti "slobode". Nekima uspeva da je pronađu/steknu, nekima ne. Moderan roman koji govori o ljubavi, preljubi, ekološkoj katastrofi koja nam preti, ratu u Iraku, odnosima između roditelja i dece i to kroz nekoliko generacija. Sve u svemu, roman za preporuku. Ima samo jednu manu. Ne razumem zašto je ovoliko skup, kad nije ni neki papir, a format je bespotrebno veliki.:think: Da sam ja izdavač, išla bih na kvantitet, zarada bi bila ista, ali, bar bi više ljudi moglo da ga pročita... :roll:

Super! Baš sam juče nabavio ovu e-knjigu, djeluje mi zanimljivo na prvi pogled, pa sam mislio da pitam da li je neko čitao i kakvi su utisci. Sigurno će biti na repertoaru u skorije vrijeme.

:ok:
Znao sam da će ti se dopasti.

Nabavi i Korekcije, obavezno. Možda ti se i više dopadne.

A što se cijene tiče.
:!:
sony_ereader.jpg

Jes' da ne miriše i ne šuška, ali knjige su za dž.

Napokon uzeh Zverinjak. Amanitijevski... Sta da vam dalje pisem. On to tako radi.
Bio mi je potreban ``odmor`` od Dr Sleepa. Naopako da mi se nije svideo, nego bas suprotno.
Morala sam da razmisljam o samom ``problemu`` o kojem je pisao, ma isto mi se desilo i kada sam citala njegovu ``Pod kupolom``.
Zapitas se, mozda je i moguce tako nesto...:zroll:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back