Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.504
Znači imam pravo što ga ne volim?![]()
Ja odobravam apsolutno, iznenadio bih se da si rekla da ga voliš s obzirom da si jedna od retkih ljudi koje cenim na forumu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači imam pravo što ga ne volim?![]()

Remark, "Trijumfalna kapija".
Pa trijumfalna!
Remark je Remark.
Imam je u planu. Kakva je?

Zakopan gradivom al ne posustajem! Naleteo na finu antologiju srpske proze postmodernog doba, A. Jerkov sastavio. Sasvim fin sklop, od Ugrinova i Tišme do Pavića, Pekića, Albaharija i Basare do Pištala
Van toga, završih većinu Sofoklovih drama, što se toga tiče ostaje mi samo Euripid za ubuduće. Homerova Odiseja je sad glavna tema tako da se na to fokusiram.

Bukovski i Fante su duhovna braća, ko voli prvog voleće i drugog, a ko ne voli prvog opet će voleti i drugog jer je ipak drugačiji.Čitam UPITAJ PRAH Džona Fantea. Veoma duhovito i satirično pripovedanje o Bandiniju, velikom piscu u pokušajuBukovski i Fante su duhovna braća, ko voli prvog voleće i drugog, a ko ne voli prvog opet će voleti i drugog jer je ipak drugačiji.

Ali mi je bolje urađen Wait until spring, Bandini iz godine mog rođenja. 

Pročitala sam Peljevinov Život insekata.
Moram priznati da mi se mnogo više dopao nego zbirka priča P5.
Jasniji je, koncizniji, sad mi zapravo P5 izgleda prilično pretenciozno.
Ne volim nasilno oneobičavanje, a deluje mi da toga ima ipak u P5.
Ovde je sve sa merom, taman da upeca čitaoca, a da ga ne zamori prevelikim vozanjem i nerazumljivošću.
Lepo sam rekla, Peljevin je Bulgakov na esidu.
Od mene preporuka i jedva čekam sledeće nešto njegovo da pročitam![]()

Ja sam tražila u biblioteci "Dijalektiku prelaznog perioda" od Peljevina i nema...![]()
Moraću da tražim dalje...![]()