Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
08, P5?

Ovo ni NSA ne ume da desifruje.Ovde pocela invazija neke sekte:zcepanje:
Došli vam filozofi na pdf, šta'š... :lol:

A ne volim kad moram da budem zagonetna i misteriozna (a to kao nije osobina škorpija :mrgreen:),
ali cenzurisali bi me kad bih citirala taj odlomak. :lol:

- - - - - - - - - -

Capajeva eno ima... ponude su na vocki - odmah.
180 - 200 dindzi. Pa ko hoce...

Jesam ćorava onda... Jučer nisam videla...

Uzeo iz biblioteke "Banat kroz vekove"... knjiga od 800 strana, a iako imam kilo stvari da čitam, jednostavno nisam mogao da odolim da ne uzmem ovo, barem da prelistam :mrgreen:
Sad treba da mi stigne pošiljka, na kupindu sam uzeo "Leopoldova Čenta", knjigu koja predstavlja kompletnu monografiju sela do 1941. Inače, to je moje selo gde provodim čitava leta. Neverovatno je koliko ljudi živi tamo a opet ne zna ništa o tom mestu. Mislim prvenstveno na omladinu međ' kojom se krećem, jelte, dok matorci po kafanama predstavljaju dobar izvor informacija :)

Pročitao Čovek koji je želeo da bude srećan od Lorena Gunela. Ovo je jedan od onih self-help spiritualnih romana. Predstavlja staru ideju da je sve u glavi i da sve zavisi od naših verovanja...al na dugom je to štapu.
Stara ideja - stara zabluda :D ... Da je sve u glavi svi bi to lako rešili, ne bi bilo ni pušača, ni gojaznih, ni depresivnih ... Ta ideja važi za mali procenat ljudi, ostalima ipak treba pomoć ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back