neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
navukla sam se....opet niki frenc-sigurna kuca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čitam Zvonko Karanović "Više od nule"
užasno glupa i dosadna knjiga, prekinuo posle osme glave, autor bolje da radi filmove, a književnost da ostavi nekom drugom
uzeo od Ćosića Deobe
Negde okopolovine,sam stigao:Misterija pasijansa - Justejn Gorder
Ono što je interesantno,ako se pročita pogovor ili sadržaj,sigurnan sam da bi malo ko želeo da je kupi,ali u prolazu sam je samo uzeo da ubijem vreme u prevozu i,na moje iznenadjenje,vredi je pročitati jer se na fin način mastovito i zanimljivo, priča u priči gde se prepliću sadašnjost i prošlost, fantazija i realnost.
Meni je to knjiga negdje za mlađe od 16 godina: http://dnevnikcitanja.blogspot.com/2013/06/justejn-gorder-misterija-pasijansa.html
Da u pravu ste.Ali napisao sam kako mi je došla u ruke.Kao mladić nisam je pročitao.zato mi se sada čini zanimljivom.U krajnjoj liniji moje mišljenje je da je dobro pročitati..a eto i film je po njoj snimljen.Meni je to knjiga negdje za mlađe od 16 godina: http://dnevnikcitanja.blogspot.com/2013/06/justejn-gorder-misterija-pasijansa.html
Znači, treba da je poklonim nekom malom maturantu.![]()
Da u pravu ste.Ali napisao sam kako mi je došla u ruke.Kao mladić nisam je pročitao.zato mi se sada čini zanimljivom.U krajnjoj liniji moje mišljenje je da je dobro pročitati..a eto i film je po njoj snimljen.
A vas jucerasnji komentar postavljacu me je odusevio...slično, kako u razlicitim zivotnom dobu drugačije dozivljavamo pročitano,i tome bih pridodao da je dobrom sve čitati.Nesto nam se nikako ne svidi.nesto manje a nesto nas odusevi,pa se vracamo.Ima dosta knjiga kojima se vracam..![]()
Zamak u Pirinejima. Glavni junak nije tinejdžer i ne smara sa istorijom fiolozofije, ali smara sa naučnim objašnjenima sveta i još koječega.... Uz sav trud i dobru volju, zaključila sam da Gorder nije moj pisac. Ostalo mi je još da probam da popravim utisak sa Devojkom sa pomorandžama.
Preobrazaj od Kafke
To je možda, nešto najbolje, što sam ikad u životu čitao.
Ta teskoba i otuđenje, ta insektizacija čoveka...Univerzalno i večno delo.