Nora Barnacle
Domaćin
- Poruka
- 4.132
Kad pomenu Vidojkovića, vidim po top listama da se pojavljuju Kandže 2. Je li čitao ovo neko? Kad sam čitao originalne Kandže bio sam manje šokiran knjigom - jer nezrelih foliranata bez talenta uvijek ima - a više popularnošću i kultnim statusom koji je stekla. Ranije je ovdje bilo dosta fanova ovog wannabe Bukovskog, ali sad ih nešto ne viđam.
Naravno da neću da čitam, al kad sam već tu da dodam da sam ga videla na Sajmu. U sred devedesetih kad je lepak bio fancy droga to be (tj. wannabe se drogiralo i neobičnijim sredstvima) čovek je mogao sresti sofisticiranije izgledajuće narkomane. Koncerti Satana Panonskog se, takođe, podrazumevaju, možda i sam Satan.
Mada, čega sam se posle nagledala...uklapao se.
Kad smo kod kuvanja, jedna od onih voditeljki, tačnije, ona mala sa idiotskim smehom i kreštavim glasom što nije Lea Kiš (Sanja ...nešto) je imala svoj delić Laguninog štanda na kome je neko nabildovano mlado momče bilo obučeno kao kuvar i filovalo nekim šlagom...nešto (valjda ne knjige). Nisam mogla lepo da vidim od krkljanca, ali pretpostavljam da je ispod kecelje bio go - takve su, nekako, face svima bile.