wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Vratila se s odmora ( koji je zapravo bio toliko depresivan da mi sada treba zaista odmor od odmora).
Pre nego što nažvrljam utiske o onim knjigama na Goodreads pa okačim ovde ( a to ide posle dremke) da kažem da nisam nakraju ni stigla da pročitam Mirisi ,zlato i tamjan od Slobodana Novaka. Ostala nepročitana kod tetke u stanu ali sam umesto toga konačno pročitala Ljubavnika od M. Duras pa i to priključujem na spisak knjižica o kojima ću dati utisak.
Odo sad da se najedem ko čovek i spavam
Pre nego što nažvrljam utiske o onim knjigama na Goodreads pa okačim ovde ( a to ide posle dremke) da kažem da nisam nakraju ni stigla da pročitam Mirisi ,zlato i tamjan od Slobodana Novaka. Ostala nepročitana kod tetke u stanu ali sam umesto toga konačno pročitala Ljubavnika od M. Duras pa i to priključujem na spisak knjižica o kojima ću dati utisak.
Odo sad da se najedem ko čovek i spavam
Žena nije patetična uopšte, i nije tužna priča. Ja sam naglasila to 'emigrant' zato što delim tu sudbinu (možda to nije ni sudbina, nego ugao posmatranja - postaneš stranac i kod kuće, a nikada se savim ne odomaćiš u stranoj zemlji). I knjiga nije o njoj, nego dosta saznaš o njoj dok čitaš njene komentare o američkom načinu života, Los Anđelesu, izborima (ko glasa za Buša?) i o ljudima - strancima, našim - koje tamo poznaje...

daleko bilo.