krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Čitam "Odbrana i poslednji dani" Borislava Pekića
I, kako ti se čini? Skoro sam kupila, hoću da kompletiram Pekića, ali još nisam spremna da ga čitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitam "Odbrana i poslednji dani" Borislava Pekića
I, kako ti se čini? Skoro sam kupila, hoću da kompletiram Pekića, ali još nisam spremna da ga čitam.
Nema veze s knjigom, ali, mene konzervativnu, zaprepastilo je nešto što sam pročitala o piscu:
Ema Donahju
Rođena u Dablinu 1969, Ema Donahju je pisac savremenih i istorijskih romana, među koje spadaju bestseler Slammerkin, The Sealed Letter, Landing, Life Mask, Hood i Stir-fry. Njene zbirke pripovedaka su The Woman Who Gave Birth to Rabbits, Kissing the Witch i Touchy Subjects. Takođe se bavi istorijom književnosti i pozorišnim i radio- dramama. Živi u Londonu u Ontariju, sa svojom partnerkom i njihovo dvoje male dece.
Zar je ovo neophodno za nečiju biografiju? Kakva reklama.
Završila sam Sobu.
Zanemarim li temu, koja je veoma degutantna, bilo je jako zabavno čitati roman u kome uglavnom pripoveda petogodišnjak. Divim se majci koja je u specifičnim okolnostima uspela ovoliko da postigne s detetom.
Nema veze s knjigom, ali, mene konzervativnu, zaprepastilo je nešto što sam pročitala o piscu:
Ema Donahju
Rođena u Dablinu 1969, Ema Donahju je pisac savremenih i istorijskih romana, među koje spadaju bestseler Slammerkin, The Sealed Letter, Landing, Life Mask, Hood i Stir-fry. Njene zbirke pripovedaka su The Woman Who Gave Birth to Rabbits, Kissing the Witch i Touchy Subjects. Takođe se bavi istorijom književnosti i pozorišnim i radio- dramama. Živi u Londonu u Ontariju, sa svojom partnerkom i njihovo dvoje male dece.
Ema Donahju
Ako je od Ćosića, ja sam takođe prepoznao na hiljade stvarnih likova.
Krenuo ''Francuski roman'' Frederika Begbedea.
I ja sam mislila da počnem za vikend. Jesi li ga čitao ranije?
JA sam ga citala ranije. Nije losa knjiga.
Nisam. Begbede se pojavljuje u Uelbekovoj ''Karti i teritoriji'', pa rek'o ajd' da vidim kakav je, pošto mu je stari mizantrop očigledno naklonjen. A još ako je i Vrela...I ja sam mislila da počnem za vikend. Jesi li ga čitao ranije?
Nisam. Begbede se pojavljuje u Uelbekovoj ''Karti i teritoriji'', pa rek'o ajd' da vidim kakav je, pošto mu je stari mizantrop očigledno naklonjen. A još ako je i Vrela...
Počinjem da čitam od Gi de Mopasana "Priče iz Normandije"