Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majka je samo jedna – Miklos Vamos, Laguna, 260 str, 10/10

Tema je: kako se deca bore sa starim roditeljima i kako se sami roditelji u tim okolnostima bore sa svojom decom.
Ovde je konkretno u pitanju majka.
Napisana je saljivo, ironicno, sa puno humora, i sa dosta crnog humora.
Mene je knjiga potpuno osvojila. Bakica je ludilo :lol: a deca se trude kako i koliko znaju i umeju. Sve je napisano lagano, saljivo… a u stvari se na taj nacin samo maskira sva tezina problema. Kraj takodje nije veseo, ali je ocekivan.

Knjiga me je istovremeno jako rastuzila, i puno, puno nasmejala. Nisam je ispustala iz ruku, kao retko koju u poslednje vreme. E sad, da li zato sto sam od nje ocekivala upravo suprotno, da mi se ne dopadne, ili bi mi se dopala svakako, ne znam.
Zakljucak je u svakom slucaju da se meni jako dopala :)

Kuda ide ovaj svet?!
smilie_girl_065.gif

Kad ti nisi prošla baraž kod Saleta, onda stvarno u kosmičku pravdu ne treba više verovati. A nije te to, valjda, utuklo baš toliko da si i od pink slova odustala?

Stajnbek - Keneri Rou.

Jako jako dobra!
Imam 3 u 1, u jednoj knjizi O miševima i ljudima, Crveni poni i Keneri rou..

O miševima i ljudima je na mene ostavila najjači utisak ali Keneri rou mi se najviše svideo ( iako nisam očekivala to u početku)...no kako je knjiga tekla, to me je više oduševljavala. Stajnbek toliko divno plete svoje likove da je bilo zadovoljstvo čitati je...

Stajnbek - Keneri Rou.

Jako jako dobra!
Imam 3 u 1, u jednoj knjizi O miševima i ljudima, Crveni poni i Keneri rou..

O miševima i ljudima je na mene ostavila najjači utisak ali Keneri rou mi se najviše svideo ( iako nisam očekivala to u početku)...no kako je knjiga tekla, to me je više oduševljavala. Stajnbek toliko divno plete svoje likove da je bilo zadovoljstvo čitati je...

Ja sam od njega čitao Istočno od raja. Odlična knjiga! U pravu si za to pletenje likova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back