krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Biićka, zato sam se ja požalila lepo, još posle predgovora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Procitala Tri metra iznad Neba a sada po drugi put Marxov Kapital

Što ste se toliko zalepili za Uliks, pa po mnogim kritikama je knjiga prošla lošije od ostalih Džojsovih, ne gledajući to što je ovu pisao duže od decenije![]()
te kritike pišu luzeri
naše kritike ovde su bolje
pogotovo moje 

Pa mislim, Uliks je veoma zahtevna knjiga, kad bi se preporučila Lauševićeva ne verujem da bi skupili deset ljudi, a ne za Uliksa
bolje Portret umetnika u mladosti
mislim, to sam jedino pročitao od Džojsa![]()

))

Fino je ako se preskoče ideološki predgovori izvesnog Vladimira Velebita i Jože Smole...Dao mi danas ćale ''Memoari Vinstona Čerčila-Drugi Svetski Rat''-Prvi tom-''Bura se sprema''Fino je ako se preskoče ideološki predgovori izvesnog Vladimira Velebita i Jože Smole...
...gledaju me s police i foldera u esilueti i plachu... ochajavaju. A ja ih ostavila iako ne namerno, istine mi. Video sam na osnovu par redaka da je to neka crvena propaganda...Tako da sam preskočio...A inače ne čita uvode,volim da čitam ono što je pisac sam napisao ne da m ineko prežvaće.Pa, nije Vladimir Velebit baš tamo neki izvesni. Imaš njegovu biografiju koju je napisala Mira Šuvar. Ako te zanima istorija, biće ti to zanimljiva knjiga.