Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Ma sve mi se ovih dana izmesalo... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguće da si to tek sad primetila.![]()

znao sam da nikome neće da se svidi džon huker
samo vi mene zezajte
evo izmenio sam avatar da svima vama ovde odgovara![]()

Zavrsavam filozofsko delo od Imanuela Kanta RELIGIJA UNUTAR GRANICA CISTOG UMA.
Knjiga u njegovom stilu ali ipak znatno ispod kvaliteta one njegove cuvene tri Kritike.
Ipak shvatam zasto su popovi u to vreme svojim kerovima nadevali imena Kanta.
I jasno je da je ova knjiga najvise zasluzna zasto je novi pruski suveren u to vreme ukazao Kantu da smanji dozivljaj.I Kant zaista posle smrti liberalnog kralja Fridriha Velikog,nije smeo da pise previse slobodno.

Ko kaže da nam se ne sviđa John Lee Hooker?
A ti, Rado, samo pali vatru sa Merčelom - bez njega smo ko poludeli.
(jeste odlomak iz "Tito je umro", bar tako kaže cenjeni joj izdavač).

Danas počinjem sa Pekićevim ''Besnilom'', jedini je problem što je ispitni rok u toku, pa ne mogu dnevno da pročitam koliko bih inače pročitao![]()

Uzeh od komšinice
Automatska Alisa od Džef Nun-a i
I magarica ugleda anđela od Nik Kejva
Jedva čekam da se bacim na njih, posebno na Alisu

i da, vulgaran i bizaran i ono samo neki sex adict moze da gotivi... prenesi gospodja mami moje pozdrave 
Uzela sam Kucu duhova posle Paule
Mada ova treća može da bude i samostalna. Sve prate porodicu Severa del Valje.Kol'ko se sećam, prvo treba da čitaš Kći sreće i Portret u sepiji.Mada ova treća može da bude i samostalna. Sve prate porodicu Severa del Valje.
Па ти пишеш ћирилицом?!Kol'ko se sećam, prvo treba da čitaš Kći sreće i Portret u sepiji.Mada ova treća može da bude i samostalna. Sve prate porodicu Severa del Valje.