goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Za tu prvu mi je pričao drug,isto je ishvalio...A drugu sad čituckam pomkalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skupa li je majko moja, mislim na Prasko groblje, ali moracu da je IMAM!
Jos ako je pisao onako kako je pisao ``Ime ruze``, onda nema dalje... uzivacu!
Skupa li je majko moja, mislim na Prasko groblje, ali moracu da je IMAM!
Jos ako je pisao onako kako je pisao ``Ime ruze``, onda nema dalje... uzivacu!

Jao, sad mi ispade iz ruke u knjižari, hvala Bogu nije joj ništa. Tvrdi povez 1800, mek 900 dinara. Neka hvala, ne kupujem Eka.
E sad nema leba da jedem mesec dana.

Pročitao "Umeće ljubavi" Erih From,
čitam "Zdravo društvo" istog autora.
Ako ste čitali Beli oleander, večeras je istoimeni film na Prvoj u 21: 25. Vredi, ja sam čitala knjigu, i ne mogu da kažem da je loša samo zato što ne volim tematiku.
Andjeli i Demoni od Den Brauna. Malo je reci da je fantasticna![]()
Pročitao "Umeće ljubavi" Erih From,
čitam "Zdravo društvo" istog autora.

From ti je velicina.Vise od njega ima da naucis nego od Frojda.Od Froma sam sve procitao sto ima na srpsko-hrvatskom.
Zaista je bio veliki mislilac.

A sto se tice ``Praskog groblja``, cerki sam danas dala ``zadatak`` da pogleda knjigu i da mi je kupi u gradu, medjutim, po njenim recima u Vulkanu u Sremskoj i u Laguni u centru grada - ``Praskog groblja`` - nema. Kazali su joj - rasprodalo se.
Ja sam iz Beograda.
Za BBB pitanje: Da li je moguce da nase biblioteke dobijaju tek izasle knjige iz stampe ili je to mozda Eko odavno pisao, pa Plato ponovo stampao?

L'amour est l'enfant de la liberté
...moja najdraza Fromova knjiga...stoji na pocasnom mestu na polici, onako izdvojena, pogodna za hvatanje u prolazu
Pocela sam da citam Mesecare, videcemo, mozda imam prevelika ocekivanja, volela bih da se ne razocaram na kraju...

Trenutno cituckam knjigu o Solunskom procesu 1917-te....ima jedan podatak u vezi Apisa,moram priznati da sam bio u soku kad sam video.Ne znam kako da proverim to,kopka me,a na google nema....

Za tu prvu mi je pričao drug,isto je ishvalio...A drugu sad čituckam pomkalo.

Dobar je Den...al` za potapanje kupusa.
Ha! Ne znam zasto su mu onda knjige bestseleri![]()
A to što je neka knjiga besteler je inače jak dokaz da je to štivo zaista kvalitetno..
Nemam ništa protiv autora, samo primećujem..