mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
Upravo chitam "Vrli novi svet",a zavrshio sam Pekica "Kako upokojiti vampira".sjajna knjige,ni Haksli nije losh,al je Bora objasnio stvari...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa, ono, Staljin za vratom i te stvari.Pa tako mi nekako nije išlo s ovim delom ali ću pročitati još neka njegova dela pa ću videti. Ima, tu alegorija i simbolike, ali nekako mi nisu imali jačinu koju sam očekivao...
Класична мистификација.
Ман је само наизглед дубљи.
Наведени писци су у ствари далеко дубљи и бољи но он.
"Лакше читање" је такође само привид. То је управо показатељ снаге писца - да изгледа лако, а у ствари дотиче најдубље дубине.
Напросто, треба разликовати питко од плитко, а то неки нису у стању, па се навлаче на разне бацаче магле.

Mihajlo Pantic je moj profesor i covek je takva faca da ja nemam reciU sledecem semestru cu pohadjati kurs kod njega, Kreativno pisanje
Jedva cekam
![]()
Na kom je to fakultetu?

Na Filološkom fakultetu u Beogradu. Bila sam uverena da ti to znaš,draga.![]()
Животињска фарма - Не знам зашто ми је требало 27 година да прочитам ову легендарну, универзалну, епохалну бајковиту сатиру која је спој сјајног литералног умећа и генијално насликане политичке реалности. Колико ми је само ,,свиња'' пролазило кроз главу док сам читао, колико оваца и крволочних паса, који не силазе са медијског простора ове бедне банана државице, учећи нас шта нема алтернативу, ко нам је пријатељ, где нам је место, ко смо, шта смо.... Обожавам овакав вид сатире и сарказма кроз који се каже много више него кроз неке друге литералне форме.
У сваком случају, свакој овци,а код нас их има на стотине хиљада, препоручујем да прочита ово ремек дело. Можда се и препозна па постане барем магарац или нека друга, мало виспренија животиња.
Ако неко има неку препоруку на овај фазон нека јави.
Znaš i sam da si u pravu, ali mi se nako čini da će iz 5P najbolje da uvidi da li može da vari Peljevina.Mene je Peljevin oduševio sa Čapajev i praznina, Omon Ra je takođe odlična knjiga. Generacija P mi se manje dopala, kao i još nekoliko kasnijih knjiga.
Животињска фарма
Zato sto te volimi – Gijom Muso, Alnari, 230 str. 6/10
Ukratko:Hajde kaži nešto o tome. Dosta je susrećem u naslovima. Hvale je uglavnom.

Hajde kaži nešto o tome. Dosta je susrećem u naslovima. Hvale je uglavnom.