goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
''Starokatolička crkva'' Predrag Rakić...Preporučujem vrlo dobro napisano o ovoj kod nas malo poznatoj nepapističkoj katoličkoj zajednici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Predeo slikan čajem, Milorad Pavić.
Hehe, ja procitao na kompjuteru neku skracenu verziju od 20-ak strana, pa me neko onda razocara s rijecima da je to skracena verzija, a da puna ima 300-400 strana.
Sad si ti nas razočarao. Zar si mislio da je realno da ima samo 20 strana? 
Sad si ti nas razočarao. Zar si mislio da je realno da ima samo 20 strana?
Svojevremeno mi se ta knjiga dopala i ništa više njegovo. Ne volim kad neko previše filozofira, i ne volim kad ne razumem ono što čitam. Zbog toga ga dugo već zaobilazim.
Za to je kriv neki moj cimer iz studentskih dana koji mi je non-stop govorio kako najviše voli Predeo slikan čajem, Upotrebu čoveka...Kao to su odlične knjige, a kratke.
Divno ležerno štivo za ove vrele letnje dane.Utopiju Tomasa Mora
Jel' ,boga ti, a šta kažu o fontu, razmaku između redova, posveti, sadržaju, citiranoj literaturi? Ulazi li i to u tih 49 strana?Zapravo, nešto tako kratko ne može se ni smatrati knjigom.
Po standardima UNESCO-a, knjiga je neperiodično izdanje od najmanje 49 strana.
Draga, hajde javi impresije. Baš me zanima kakva je knjiga. :*Procitala ``Krevet pored prozora`` - Skot Pek 10/10
Citam Goricu Nesovic ``Nije strasno ako padnes strasno je ako ne ustanes``.
То је по моме мишљењу и једини иоле добар Павићев роман.Jesi probala sa Hazarskim recnikom? Po mom misljenju jedan od najboljih srpskih romana svih vremena.