goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
''Starokatolička crkva'' Predrag Rakić...Preporučujem vrlo dobro napisano o ovoj kod nas malo poznatoj nepapističkoj katoličkoj zajednici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predeo slikan čajem, Milorad Pavić.
Hehe, ja procitao na kompjuteru neku skracenu verziju od 20-ak strana, pa me neko onda razocara s rijecima da je to skracena verzija, a da puna ima 300-400 strana.
Sad si ti nas razočarao. Zar si mislio da je realno da ima samo 20 strana?
Svojevremeno mi se ta knjiga dopala i ništa više njegovo. Ne volim kad neko previše filozofira, i ne volim kad ne razumem ono što čitam. Zbog toga ga dugo već zaobilazim.
Za to je kriv neki moj cimer iz studentskih dana koji mi je non-stop govorio kako najviše voli Predeo slikan čajem, Upotrebu čoveka...Kao to su odlične knjige, a kratke.
Divno ležerno štivo za ove vrele letnje dane.Utopiju Tomasa Mora
Jel' ,boga ti, a šta kažu o fontu, razmaku između redova, posveti, sadržaju, citiranoj literaturi? Ulazi li i to u tih 49 strana?Zapravo, nešto tako kratko ne može se ni smatrati knjigom.
Po standardima UNESCO-a, knjiga je neperiodično izdanje od najmanje 49 strana.
Draga, hajde javi impresije. Baš me zanima kakva je knjiga. :*Procitala ``Krevet pored prozora`` - Skot Pek 10/10
Citam Goricu Nesovic ``Nije strasno ako padnes strasno je ako ne ustanes``.
То је по моме мишљењу и једини иоле добар Павићев роман.Jesi probala sa Hazarskim recnikom? Po mom misljenju jedan od najboljih srpskih romana svih vremena.