Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet se vracam sestrama Bronte, citam ``Orkanske visove``.
Bojim se da necu (za zivota) stici da procitam sve one lepe knjige koje nisam do sada uspela da procitam... a i da se vratim nekoj koja je na neki nacin obelezila moj zivot, obelezila i oplemenila. :(
Posle Hitklifa i Kati, opet cu uzeti LoTR... gledah ga na HRT-u tokom novogodisnjih praznika, pa sam pozelela ponovo da citam...

Poslednja izmena:
Posle nekog vremena ne čitanja, tako me uhvatilo nešto :(, bacih se opet na Agatu Kristi i njene tri knjige koje sam kupila a nikako da sednem da ih pročitma, sada sam dve bukvalno progutala da sa ovom trećom rekoh malo da razvlačim, ako je to ikako moguće :roll:, dok ne vidim na kakvo drugo štivo da predjem.Mada imam toliko započete a nikako da se namolim da ih završim :confused:

pa eto..da spomenem šta sam ja čitao zadnjih mesec dana,te da se na taj način uključim u temu i raspru o knjigama :)
city-bariko(od njega najbolje okean more i svila.čudan je on.neke mi se stvari kod njega baš,baš svidjaju...)baš počinjem njegovu 'ova priča'
lovac na zmajeve(super,mada mi je kraj malo...ni sam ne znam.nije ispao vrhunski)
kao voda za čokoladu(lepa knjiga,dobar je i film)
ubiti pticu rugalicu-harper lee(jednostavno pisano i lepo).

eto,za početak..kad se setim još nečega iz skorijeg vremena,a da vredi spomenuti-pišem.
pozz svima sa ovog pdf-a

Uzeo sam 100 godina samoce i umirem. Mislim knjiga mi se svidja al' sto je stampaaaa........ Sitna slova i jos zbijena. Ocoravicu skroz. :dash:

Al je vredna svakog minuta... obozavam tu knjigu.
Koliba - W.P. Young Jos jedna u nizu krajnje subjektivna i krajnje detinjasta interpretacija Boga i cudnih puteva gospodnjih... gubljenje vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back