gospodarica
Domaćin
- Poruka
- 4.421
preporucujem Haled Hoseini : Hiljadu cudesnih sunaca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andjela, Vladimir Arsenijević
a sada citam Selimovicevu `Tvrdjavu`![]()
Hvala na prepuruci"U potpalublju" - Vladimir Arsenijevic
Davno sam ih citala obe, ali je meni ova "U potpalublju" bolja.
procitala sam Kolibu i meni se uopste ne dopada , jedva sam cekala da je zavrsim, smorila me knjiga
ja trenutno chitam Selenica "Timor morti"...neobichna knjiga...
Ima dobre korice?Ja trenutno u rukama drzim "Kolibu" ... nije losa ... svidza mi se![]()
Video sam tu knjigu(a i cuo da je jedna od najcitanijih)...Eno,ima da se kupi u Maxi diskontu,pored tezgi sa kupusom i prazilukom,uz sabrana (ne)dela Nives Celzijus i Ivane Mihic![]()
Pesimisto, jako si neozbiljan.Video sam tu knjigu(a i cuo da je jedna od najcitanijih)...Eno,ima da se kupi u Maxi diskontu,pored tezgi sa kupusom i prazilukom,uz sabrana (ne)dela Nives Celzijus i Ivane Mihic![]()
Dobra je, genijalna ideja, ali stil pisanja... toliko amerikanizovano da jedno složeno i intelektualno pitanje pretvara u bljutavost.
Pesimisto, jako si neozbiljan.
Stil pisanja je upravo prilagođen širokim masama. Verovatno je zbog toga toliko i čitana. Čovek je podsetio na jedno od osnovnih načela Biblije, praštanje. Kome je ovo nedovoljno, uvek može da se vrati Bibliji. Ako mu je osnovni motiv bio novac, ja ga razumem, išao je na kvantitet. Od kvaliteta se još niko nije obogatio.