+SpookyGirl+
Veoma poznat
- Poruka
- 11.387
završila Čoveka u visokom dvorcu pre par dana...sada čitam Ubik, isto od Dika. stil mu je genijalan, oduševljava me, posebno kad koristi priču u priči.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Zelenu milju" na srpskom je objavio Alnari, oni i imaju izdavacka prava za Kingove knjige. Dakle, kako to vole da kazu, "mozes je naci u svakoj malo bolje snabdevenoj knjizari".
Upravo procitala Novi Jerusalim od Borislava Pekica i iskreno price su mi se svidele,bas su za analiziranje,a sada krecem da citam od istog pisca Besnilo.
Jeste Alnari, ali koliko znam, knjiga je rasprodata, pominjan je novi tiraz..ali kada...?
Hvala,knjiga jeste zanimljiva,a preporucujem ti i Novi Jerusalim.Cim procitam ovo uzimam Godine koje su pojeli skakavci,mene ovaj covek odusevljava...i njegove price.Nisam citala Novi Jerusalim, ali Besnilo jesam. Ja sam bila odusevljena. Verujem da ces biti i Ti. Uzivaj u romanu.
Ostani tu
Margaret Mazzantini
P.S. Istoimeni film izbegavajte ako ste preosetljivi ili spremite maramice![]()
Ja trazih temu ali ne nadjoh , knjga koja vas je nasmejala do suza, pa evo ovde koristim priliku ako neko moze da mi preporuci neku takvu , malo za opustanje .
Samo da naglasim, nemojte Teri Praceta, jer meni taj zanr nije smesan ni malo.![]()
- Hamam balkanija - Vladislav Bajec
- **** sad hiljadu dinara - Boris Dezulovic
- Baba jaga snijela jaje - Dubravka Ugresic
- Sarajevski marlboro - Miljenko Jergovic
- Top je bio vreo - Vladimir Kecmanovic
.