Purple Rain
Primećen član
- Poruka
- 746
Quo vadis, Henrika Sjenkijevicha.
Sasvim drugi stil i zanr od onoga sto inace volim, ali neodoljivo.
Sasvim drugi stil i zanr od onoga sto inace volim, ali neodoljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caricu..San Sa..
i prvo sam se malo mucila sa stilom, ali sam nastavila zbog misli na koje sam nailazila..
a sad - knjiga je stvarno...ne samo dobra..korisna je..
i ja je najtoplije preporucujem:-)
Hvala Majo na komentaru. Imam tu knjigu (neko je vec preporucio cini mi se) i cekam vec neko vreme da zaboravim 'Devoku koja je igrala go' pre nego sto pocnem sa Caricom.
Sto se Igracice goa tice, citala sam pre oko mesec, mesec ipo dana.
Knjiga ima neki lep ritam, nekako zvuci pevajuce (cing-ling, malo jedno prica, malo drugo i sve tako), i mada se opisuje rat i uzasne stvari, to me je nekako prevarilo i navelo da pomislim da ce se mozda ipak nekako srecno zavrsiti, ili da ce jedno od njih poginuti. Ali kad sam procitala kraj imala sam utisak kao da me je neko nalupao, i danima nisam mogla da pocnem da citam nesto drugo.
Jos cu malo da cekam pre nego sto uzmem da citam Caricu.
ja jos ne znam kako se ova zavrsava...tako da ne znam da ti kazem jos nista oko tog momenta - kad je dobro za poceti, a kada ne...ali verujem da ce biti sve bolja..
inace, poklonila je mojoj sestri drugarica, i verujem ako je ona bas nju izabrala, i jos uz reci iz posvete..
a ja sam jedno vreme preskakala ratne scenebilo je to vreme Tihog dona - prelepog..
salim se...kapiram da to sa tvojom knjigom ne bih mogla da radim (i da je svaka knjiga, ako je vec citam, zasluzila "kako treba sansu" - da se ne preskace...i kapiram da ni ja tvoju ne treba sad da citam
![]()
Majče, slobodno čitaj Igračicu goa, nije ona toliko ratna, samo je kraj potresan. Ja sam je pročitala za tri sata. A i Carica je stvarno super. Ne znam ima li još šta od Šan Sa kod nas, definitivno mi se dopada.
i dalje se ne odvajam od Dostojevskog...poslednje pročitah Idiota, sad čitam knjigu sa 3 njegove pripovetke - Zimski zapisi o letnjim utiscima, Zapisi iz podzemlja (oduševili su me) i Kockar (na pola sam...)
a usput pročitah brzo i Ujka Vanju....Čehov je i dalje divan, kao i u Stepi, koliko god možda neki mislili da je smor samo jer je lektira...
šta ću dalje ne znam...možda Mladića ili tako nešto...
a bila sam do one nove knjižare u SKCu i oduševila sam se kad sam videla Lavkraftov Nekronomikon!mnogo fensi izdanje, moraću da skupim pare pošto je tu negde oko 1700-1800...pa koga zanima.. (:
Филип К. Дик: "Теците сузе моје, рече полицајац"
"Акциона/трилер-СФ", како га ја зовем, или како уобичајено кажу "сајберпанк".Hajde napiši nešto o toj knjizi, baš me interesuje.
Jos jedna lepa i interesantna knjizica za mene - High fidelity![]()