krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
@quentin, Rayela, Rada: Prava za Frenzena je preuzela Dereta. Planiraju pred Novu godinu da obnove "Korekcije", a sledece godine na leto "Purity".
Pretpostavljam da je za Lagunu bilo previse muka (skupa prava, a skup prevod, lektura i stampanje ako nista, bar zbog obima) za premalo profita.
Dano, pa gde si ti?
Ne znam da l' mi je draže zbog Frenzena ili zbog tebe...
Jedva čekam leto. Kako je bejbi?
- - - - - - - - - -
Knjiga očeva zaista deluje malo iracionalno, za razliku od Majka je samo jedna, ali, meni prija.Stigavsi na svoju drugu destinaciju shvatih, videh, onesvestih se od jada i muke da sam na prvoj zaboravila svojee Kindle , a i naocare ( za naocare nije frka jer ih uvek
imam 7 komada), ali me srce boli za Kindle. Pozvala sam telefonom, nasli su sve naravno, poslace mi nekada, ali sada moram da citam knjige koje bas nsto i ne zelim.
Tu je ( Radu cu razocarati) i ova Knjiga oceva. Knjiga je istorijski roman, pisana od danasnjeg mladog coveka, meni nekako neubedljiva, a i teme me nekako ne zanimaju.
Meni je recimo od te vrste knjiga mnogo drazi onaj cuveni bestseler Medicus jer sam iz te knjige bas stvarno kojesta saznala.
Mom ce se gospodinu knjiga dopasti tako da je preporuka u svakom slucaju dobra![]()
- - - - - - - - - -
Danas stanem kod nekog dede koji prodaje polovne knjige na ulici i odmah nađem Anđeoski pubis, u pristojnom stanju, Politikino izdanje iz onog perioda kad su se knjige prodavale uz novine. A nikad ranije nisam na tu knjigu naišao! Uzmem još onu Handkeovu novelu Strah golmana od penala (Reč i misao) koju odavno želim da pročitam. Svaka po jedan evro.![]()
Eto, možemo Anđeoski pubis da prebacimo u Čitalački klub?

Ovako, taman shvatamo suštinu, položaj Jevreja u Mađarskoj, njihov doživljaj sopstvene vere. Sve, sve, ali mi vidovitost ne pije vodu. No, to je danas moderno...