*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krasuljka pusti meni, poslacu joj poklon: Kutiju u obliku srcaMrshhh
Nego da ja tebi dam savet za mnogo dobru knjigu ( pozdrav od Quentina)
Sve vreme dok sam citala Americku pastoralu (na srpskom je valjda pastorala, umirem od straha da me Nora sada ovde ne uvati i pocinje da mi prica kako sam "bushna")
misila sam na vas, roditelje odrasle decice i vase muke, strahove, iscekivanja i razocarenja ali i srecu.
Misliš na ovo?Mrshhh
Nego da ja tebi dam savet za mnogo dobru knjigu ( pozdrav od Quentina)
Sve vreme dok sam citala Americku pastoralu (na srpskom je valjda pastorala, umirem od straha da me Nora sada ovde ne uvati i pocinje da mi prica kako sam "bushna")
misila sam na vas, roditelje odrasle decice i vase muke, strahove, iscekivanja i razocarenja ali i srecu.
Krasuljka pusti meni, poslacu joj poklon: Kutiju u obliku srca![]()
Quentin nesto nije dobro razumeo. Ima veze naravno sa rukavicama i Dzeki Kenedi.
Rukavice su bile na izdisaju, ali ih je bas Dzeki Kenedi ponovo uvela u modu i trajalo je to
nekoliko godina.
Da, ali ja "ovo" sada prvi put vidim
E,moram da citam da vidim da li i on kao otac nekog klinca to sve tako vidi, kao i ja koja decu volem samo izdaleka![]()
Pa ja sam tek sada citala i Velikog Getsbija , a film sam gledala valjda pre dvadeset godina.- - - - - - - - - -
![]()
Rayela(draga mojau tvoj sud verujem kad su knjige u pitanju, pa da te pitam nesto: Pre nekoliko dana sam (pred slavu) ronjala po nekom ormanu, i pronadjoh "Mrtvacki brod"- B.Traven(a) a uopste ne znam odakle mi ta knjiga, ali prelistah, nisam citala, nema sanse da se ne bih setila...
Koliko sam uspela da ofrlje pogledam, rekla bih da je dobar roman, ima izuzetnih citata (jedan cu ostaviti na drugoj temi)...Malo znam o tom piscu, i tesko da mogu ista da izguglam, osim da postoji komplet knjiga, da je "Mrtvački brod" klasik, i da se prodaje na aukcijama ili u starinarnicama, i uvek pise- rasprodato itd..itd..
P.S. Procitacu svakako pre nego sto se dam u potragu za vlasnikom (vidim da je iz kompleta) - da li je iko citao B.Travena generalno
![]()
Mario Vargas Ljosa "Avanture nevaljale devojčice"
Ja tek nameravam da je citam. Kazu da je njegova i najbolja.Kakva je knjiga, svega ti?
Mario Vargas Ljosa "Avanture nevaljale devojčice"
Kakva je knjiga, svega ti?
Ja tek nameravam da je citam. Kazu da je njegova i najbolja.
Meni se možda najviše svidela od svih Ljosinih knjiga koje sam pročitala. Ali to je stvar ukusa. Nisam očekivala takvu priču.
A on je meni sasvim drugačiji u svakoj knjizi.
Isto i ja mislim.![]()
Možda grešim, ali ja imam utisak da su žene sa ovog pdf doživele ponovnu zaljubljenost i da im po stomaku lete leptirići![]()