goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
U moru erotskih romana,koji izlaze u zadnje vreme i svi lice jedan na drugi,od kojih je vecina bedna,ovo mi je doslo pod ruku.Nikada nisam citala nesto ovoliko bolesno.Prevazilazi i Povest o O...Nikako ne mogu da kazem da je rec o erotskom romanu,vec o najgorim mogucim bolestinama i perverzijama.Volela bih da je nisam citala,ali jesam....procitala sam je za jedno popodne...
Pisac koristi pseudonim,sve se desava u Bg-u,imena su "domaca"...sve to nekako donosi cudnu atmosferu i stvara osecaj da je knjiga istinita,realna...ne znam da li je iko,ko je citao,imao takav osecaj....Jos nesto,mislim da je pisac zena...
Citala sam 50 nijansi i zabezeknuta sam nedovoljnim fondom reci.Sve to cini knjigu pitkom,obicnom,naivnom....Ovde obrazovanost pisca i zaziranje u detalje i psihologiju likova vodi u jedno izuzetno bolesno stivo....Mislim da je i sokantno slaba rec....
Topla preporuka za Robert Pirsing - Zen i umetnost održavanja motora, pogotovu za one koji vole filosofiju. Neki delovi, bar mene, smaraju, ali onda se pojavi deo koji vas oduva i pošalje u novi univerzum poimanja i teoretisanja o stvarnosti, pa ipak, mada vam je žao što je prestalo, odahnete kada opet nastupi malo smarački deo, da se vratite, opustite i mozak ohladi, da bi bio spreman za ponovni let.
- - - - - - - - - -
O kakvim/kojim perverzijama je reč?

ima i ona naša Pisma iz Niša o haremima, takođe 19. vek..
nikako da počnem da je čitam, al nešto sumnjam da je erotska..

Kao u 120 dana Sodome...![]()

to ja na kvarno podvaljujem femi literaturu
ali kad je već priča o erotici, pada mi na pamet Anais Nin...
znam da je laguna nešto prevodila, da li je još ko, ne znam

Zaboravljena Istorija Srba - Ivan Miladinović
Obavezna knjiga za sve one koji se (makar i amaterski) zanimaju i bave psihologijom, psihoanalizom. Trebješanin zna znanje, prosto rečeno.Iščitavam - Leksikon psihoanalize - Žarko Trebješanin.

Obavezna knjiga za sve one koji se (makar i amaterski) zanimaju i bave psihologijom, psihoanalizom. Trebješanin zna znanje, prosto rečeno.![]()
http://www.geopoetika.com/book.php?id=2937
Fantastična drama, ceo opis je u linku, ne bih ništa dodavala. Jako volim ovog čoveka... Ovaj roman je napisao još kad mu beše 29 godina.