quentin
Iskusan
- Poruka
- 6.071
Mihajlo Pantić je jednom rekao da čita gotovo jednu knjigu dnevno. Dobro da sam sjedio kad sam to čuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad li peva? 
Mihajlo Pantić je jednom rekao da čita gotovo jednu knjigu dnevno. Dobro da sam sjedio kad sam to čuo.
a neko čita dok jede, čita u klonji, autobusu, pred spavanje, završi knjigu isti dan i već sutra je zaboravi.Vesna Zmijanac je navodno pročitala 3000 knjiga, dok je bila "osamljena" na Bukulji. Sad kad je našla dečka, ne verujem da ima vremena.Kad li peva?
![]()

Ljudi zar je bitno koliko knjiga pročitaš za života? ili koliko dnevno ili koliko brzo čitaš...koga interesuju statistike
čitam jer mi lepše nego da gledam turske serije na tv i zato što uživam u mašti pisca
uvek sam se vodio parolom kvalitet a ne kvantitet u životu i to ne samo kad su knjige u pitanju![]()
Važno je samo šta zapamtiš. Tu sam ja gadno omanula.
(Samo pričamo, naravno da niko - osim Vesne - ne vodi evidenciju.)

ni ne citam bas svaki dan... al belezim citate obavezno, i ukratko o knjizi par recenica, cisto da ne zaboravim one neke koje nisu ostavile neki utisak... i kad obolim od alchajmera 
tako da nema brige ni za koga ovde 

Volela bih da znam da pričam o knjigama..valjda zato i vodim statistike i zabeleške o knjigama...nadam se da će me to naučiti da ne budem površna![]()

Mada šta znam, ako sad krenem, možda i stignem.. nekad.

Gladan sam a ima samo paštete a mrzi me da idem do prodavnice![]()

Obuzdaj bes i ne pravi buku!
Čitaš li? Ja čitam.![]()
planirao sam 1. marta da krenem da bi na tenane pročitao da bi mi utisci bili sveži 

još neplanirao sam 1. marta da krenem da bi na tenane pročitao da bi mi utisci bili sveži
ako sad pročitam ohladiću se do 5.![]()
Vidim te kako kukaš 1. popodne![]()

nista, nista
Ja se iskuka još sinoć, ali imam drugarice koje me teše.![]()

Svako ko nije mentalno zaostao, tj. ima logičan sled misli, trebalo bi da kuka na početku te kjnige. Sad...ne znam koliko bi bilo fer da ti kažem neke detalje koji bi, možda, pomogli![]()

u bre lebac mu sad jedva čekam da počnem da čitam![]()