- Poruka
- 445
Stranac mi se veoma dopao, jel ima Kami jos neku interesantnu knjigu, ili neki drugi pisac a da je tema slicna Strancu, na taj fazon....
Joj, to ti je grozna knjiga. Bas dosadna. Sta ce ti to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stranac mi se veoma dopao, jel ima Kami jos neku interesantnu knjigu, ili neki drugi pisac a da je tema slicna Strancu, na taj fazon....
Onako. Dobra knjiga, kada nemas sta drugo da citas na plazi.
Gde da nađem plažu sad? Pozovi me u Dubaj, samo dok pročitam, a?

Hoću i ja. Ali ako mi nađete takođe neku knjigu dobru tokom sunčanja.![]()

Gde da nađem plažu sad? Pozovi me u Dubaj, samo dok pročitam, a?
Znači ta spika univerzalna pravda,besmisao,revolucija...Našo sam ti štivo...Ono što se kaže ko bratu...Stranac mi se veoma dopao, jel ima Kami jos neku interesantnu knjigu, ili neki drugi pisac a da je tema slicna Strancu, na taj fazon....
Znači ta spika univerzalna pravda,besmisao,revolucija...Našo sam ti štivo...Ono što se kaže ko bratu...

I nije loša, samo malo mračnaMilutin Uskoković, a knjiga je ,, Čedomir Ilić''. Pisac je jedan od utemeljivača srpske proze, a nažalost, ne bi mi pao šaka da ne moram da spremam za ispit.![]()

I nije loša, samo malo mračna![]()

Treća godina književnosti?
Imaš pravo, ko da je virnuo malo u Kovačićevu ,, U registraturi''.
Mogu da te pozovem, ali ja ne idem u islamske zemlje.

Elektronska biblioteka
Ovde ima mnogo knjiga koje mogu besplatno da se čitaju(Ima i lektire!
)
http://www.baneprevoz.com/e-knjige/

Aaa...Ona scena kad veštica jaše na njemu je deo ruskog folklora još od Gogolja ali je Bulgakov sve to dobro spakovao u ''moderno'' komunistilčko vreme...Roman je žestoka kritika komunističkog režima sa bezbroj malih dragulja scena poput smrti onog čini mi se profesora na početku kad je video ''Mesec u parčićima'' jer ga je...Iseko tramvaj...Čitanje preko neta mi nije nikad isti gušt
Btw, danas završio Majstora i Margaritu i knjiga je pokidala![]()

Da, bre, behu Haiti, izvini, pobrkala sam. Meni to sve isto...nedostižno...![]()