Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros sam zavrsio Dervis i smrt od Selimovica.

Jos jednom je Mesa pokazao da je fenomenalan pisac. Nakon sto sam bio odusevljen Tvrdjavom, odlucio sam da procitam i Dervis i smrt i nisam se nimalo pokajao. Cak sta vise, ovo je jedna od najboljih knjiga koje sam ikad citao. Bez sumnje, Mesa je moj omiljeni pisac. Sve preporuke za ove 2 knjige.

Jutros sam zavrsio Dervis i smrt od Selimovica.

Jos jednom je Mesa pokazao da je fenomenalan pisac. Nakon sto sam bio odusevljen Tvrdjavom, odlucio sam da procitam i Dervis i smrt i nisam se nimalo pokajao. Cak sta vise, ovo je jedna od najboljih knjiga koje sam ikad citao. Bez sumnje, Mesa je moj omiljeni pisac. Sve preporuke za ove 2 knjige.

Sine, ti li si?
Šalim se, moj sin trenutno čita Derviš i smrt jer nije kad je trebalo.:) Oduševljava se non stop, kao i majka svojevremeno. Planira da posle čita Tvrđavu, a mogla bih da se podsetim i ja. Meša mi je omilio ovogodišnji odlazak na sajam. :zaljubljena:

Neočekivano, meni je Zamak i dan danas omiljeno Kafkino delo...čak i nezavršen...
Pročitala sam knjigu nebrojeno puta, uvek tražeći iznova da li mi je nešto promaklo u tekstu što bi mi ukazalo na mogući kraj.

Slično i ja razmišljam. Zato sam i krenuo da ga čitam iz početka. Moje izdanje (Logosa) ima alternativni kraj, ali on ne odaje previše.
Divan je roman. Čitao sam Kafkine pripovetke, pisma i Proces koje skupa smatram veoma lepim, ali Zamak me je odveo u nekom drugom smeru.

PATIN-KUVAR-KUHINJA-ZA-NAS-DOM-Ljubica-Nenadovic_slika_O_189879.jpg

Reci prijatelju sta volis da citas,koju oblast.Ne mogu tek tako da ti preporucim a da ne znam nista o tebi.

Nemam neku odredjenu oblast, bitno mi je da me knjiga drzi od pocetka do kraja, recimo volim istoriju, nesto vezano za kriminal, trilere, moze i neki dobar klasik i da nije previse obimno do 300 strana od prilike :)

Poslednja izmena:
Nemam neku odredjenu oblast, bitno mi je da me knjiga drzi od pocetka do kraja, recimo volim istoriju, nesto vezano za kriminal, trilere, moze i neki dobar klasik i da nije previse obimno do 300 strana od prilike :)

One popularne ne mogu preporuciti,kao ni trilere.
Mogu nesto lako a sto nije shund,nesto od cega se zavoli knjizevnost.
Dakle bilo sta sto nadjes od Stefana Cvajga,Zole,Drajzera,Cehova,Kafke,Igoa,Kamia...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back