Zlatooki
Domaćin
- Poruka
- 3.530
Počeo Harry Turtledove - In the balance večeras... Sa kompa... Već me bole oči... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U junu i julu sam imao malo više vremena:
Vladimir Pištalo: Tesla, portret među maskama
Marina Levicka: Kratka istorija traktora na ukrajinskom
Miljenko Jergović: Srda pjeva, u sumrak, na Duhove
Julian Barnes: Flaubert's Parrot
Hanif Kureishi: Midnight All Day
Ako nekoga nešto više interesuje o nekoj od ovih knjiga neka se javi, da ja ne smaram pišući o knjigama koje nikoga ne zanimaju.
Ne znam šta ću sad čitati. Dosta romana mi je na čekanju, ali možda uzmem nešto što nije beletristika, za promjenu.
Evo, ja toplo preporučujem Marinu Levicku i njenu "Kratku istoriju traktora na ukrajinskom". Lako štivo, ali veoma iteresantna priča o dvema sestrama koje godinama nisu u dobrim odnosima, ali ih spaja njihov luckasti otac i žena koju je oženio, a koje one očajnički žele da se oslobode.
Avanture Gordona Pima ce praviti malu pauzu ( malo vecu) dok prochitam sabrane Priche i Pesme Po-a , samo 1054 strana
![]()
Salman Ruzhdi ''Deca Ponoci''
Rebeka od Dafne di Morije...zanimljiva knjiga
Sada čitam Hedwig Courths Mahler - Ljubavne zablude. Tek sam pročitala 30-ak stranica, ali, zasad mi se dopada.
U fazi sam čitanja nemačke književnosti.
Dostojevski, Zapisi iz podzemlja. Kažu da je lakše čitati druga dela Dostojevskog posle ove knjižice. Sad ako je mene lagao moj profesor književnosti iz srednje i ja lažem vas![]()
Uhh, blago tebi... 20ak njegovih knjiga na polici.
Sto se preporuke tice, "Braca Karamazovi" je divna knjiga, kao i "Idiot".
Prochito 2 glave Zlochina i kazne , i zarazio se .