Književnost Šta trenutno čitate - utisci i preporuke II

JABLAN-Petar-Kocic_slika_O_83180545.jpg

Molim te da napišeš utiske o ovoj zbirci kolumna, pretpostavljam da je zbirka.

Ja sam završila čitanje "U senci starog hrasta" i počela da čitam "Poslednjeg begunca" Trejsi Ševalije.

To je još jedna knjiga o robovima u Americi, ovog puta radnja počinje 1850.godine.
Poslednjeg begunca sam pročitao prije nekoliko mjeseci. Volim tu temu - o rasnim sukobima u Americi.

Pročitao sam nekoliko romana Trejsi Ševalije. Od njih mi je ova knjiga najbolja.

Molim te da napišeš utiske o ovoj zbirci kolumna, pretpostavljam da je zbirka.

Ja sam završila čitanje "U senci starog hrasta" i počela da čitam "Poslednjeg begunca" Trejsi Ševalije.

To je još jedna knjiga o robovima u Americi, ovog puta radnja počinje 1850.godine.
Pa Evo sad malo grabim...dotakla se svega srba tita svoje vagine mizevljevog penisa oca sa radne akcije jna cini mi se....

Kakvi su Lovci Sakupljači?
Pa usporedjuje se moderno drustvo sa sakupljacima za cega je uopce se prelazilo na obradjivanje zemlje jer time se uzgubilo dragocjeno rwzbibriga vrijeme koje su oni prakticirali nakon lova I pripreme lovine sta I'm je trebalo tipa do 3 sata dnevno ostalo su kulirali

Sebastia Alzamora -Bes

Roman Bijes je egzistencijalna pripovijest o suvremenom životu, smještena na neimenovanom mediteranskom otoku koji podsjeća na Mallorcu, ali može biti i bilo koji drugi turistički devastiran kutak. Glavni lik je sredovječni muškarac, bivši pisac, koji svakodnevno šeta sa svojom kujicom Taylor. Kada Taylor bude otrovana, njegov svijet se ruši, a tuga se pretvara u bijes — ne samo zbog gubitka, već i zbog šireg društvenog propadanja koje ga okružuje.
Teme koje roman otvara:

Degradacija prostora i duha pod utjecajem masovnog turizma

Usamljenost, gubitak, i nemoć pred svakodnevnim zlom

Back