- Poruka
- 2.339
ne negoli trenutno čitam toЈеси ли прочитао макар Понижене и Увређене?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne negoli trenutno čitam toЈеси ли прочитао макар Понижене и Увређене?
Аха, извини онда. Добра је. Да ти не кварим.ne negoli trenutno čitam to
nije loša.nemojАха, извини онда. Добра је. Да ти не кварим.
Морам само искоментарисати нешто што је оставило посебан утисак на мене. Однос (и љубав) између оца и ћерке. Врхунски одрађено. Имам малу ћеркицу, па ме је то посебно дотакло!nije loša.nemoj
Citam: Berlin Aleksanderplatz od Deblina.. nisam se nadao ovome, veoma ludo deluje.. ocekivao sam nesto slicno T. Man-u
Čije izdanje, odnosno čiji prevod čitaš? Ja sam čitao neko starije hrvatsko izdanje, ali mi se nije baš dopalo kako su rješavali berlinski sleng od prije sto godina. Znam da je isti prevod kasnije objavio Rende. Postoji relativno novo Lagunino, ali ne znam čiji je prevod.
Jesi li čita Dečka od istog pisca?Морам само искоментарисати нешто што је оставило посебан утисак на мене. Однос (и љубав) између оца и ћерке. Врхунски одрађено. Имам малу ћеркицу, па ме је то посебно дотакло!
Нисам, али сам управо мало погледао, и опис ми приказује правог Достојевског.Jesi li čita Dečka od istog pisca?
Vanbračni sin koji je ljut na oca, dok ga istovremeno obožava i želi njegovu ljubav i prihvatanje. Posle se zaljubljuju u istu ženu i naravno slede zapleti i drame u stilu Dostojevskog, ali kako je jako opisao žudnju sina za ocem.Нисам, али сам управо мало погледао, и опис ми приказује правог Достојевског.
Pogledajte prilog 1614739
Зато је Достојевски то што јесте. Уме да нађе начин за описати најдубља осећања. Било то љубљв, мржња, бес, туга, охолост... Ретко кад и радост. Мада бих рекао да срећа није његов фах.Vanbračni sin koji je ljut na oca, dok ga istovremeno obožava i želi njegovu ljubav i prihvatanje. Posle se zaljubljuju u istu ženu i naravno slede zapleti i drame u stilu Dostojevskog, ali kako je jako opisao žudnju sina za ocem.
Jesi li čita Dečka od istog pisca?
Nisam znala. Sad sam guglala, čudno mi da je iz 90ih, pre demokratskih promena. I u pravu sam, izlazio je od 2001 do 2004."Decko" cuveni gej magazin iz 90ih
To je dobra knjiga, ta mi je možda i omiljena Orvelova.orvel - niko i ništa u parizu