Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.584
tolstoj-zločin i kazna

Ово је нека провокација или зајебанција?
Искрено се надам да знаш да Толстој није написао ово дело.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tolstoj-zločin i kazna

Znači opet neke melagolamske ideje...Nadam se da neće uhvatiti korena u narodu, kao 90.-tih.Jutros sam završila knjigu "Aleksandar od Jugoslavije" Vuka Draškovića.
Knjiga je odlična. Napisao ju je kao roman, ne kao istorijsku literaturu. Pogodna je za svakoga koga zanima lik Aleksandra. A trebalo bi većinu da zanima. Lagano i fino štivo. Vuk je još jednom pokazao da je odličan pisac.
Kraj je tako upečatljiv! Tito i njegov monolog pred Aleksandrovim portretom. Najtoplije preporučujem.
Ово је нека провокација или зајебанција?
Искрено се надам да знаш да Толстој није написао ово дело.![]()
nije trolovanje miki moj,nisam ja kriv što sam ih pomešao sa šolohovim.. šolohov je ipak nacrto tu kljigu,to je činjenica, sad sam se setio

Lele... ko zna preko koga i do koga ćemo na kraju stići.Desi se da covek promasi, ali ovo je klasicno trolovanje cim je ukljucen i Bulgakov![]()

Ne. Napisana je kao pouka. Da takvu grešku više nikada ne ponovimo. Pročitaj. Nećeš se pokajati.Znači opet neke melagolamske ideje...Nadam se da neće uhvatiti korena u narodu, kao 90.-tih.
nije trolovanje miki moj,nisam ja kriv što sam ih pomešao sa šolohovim.. šolohov je ipak nacrto tu kljigu,to je činjenica, sad sam se setio

Što sad ti lažeš, kad svi znamo da su ga zajedno napisali Majakovski i Čehov?ma Solženjicin je nacrtao, Šolohov mu je samo plagirao rad, đubre pokvareno![]()

Daj Bože. Jedina njegova knjiga koja mi se zaista svidela i koja je umerena i realna je ''Ruski Konzul'', nju sam čak čitao više puta dok ostale poput ''Noža'' nisam mogao ni da završim, nekako mi nije prijala ta magla pijanstva i nacionalnog zanosa, gde se ne zna šta je java a šta san, poput kusturičinih filmova, koja kada uđe u ljude dovede do nerealnih očekivanja i u konačnici, teških, pogubnih posledica.Ne. Napisana je kao pouka. Da takvu grešku više nikada ne ponovimo. Pročitaj. Nećeš se pokajati.
![]()