Uvek me je zanimalo šta nekoga tera da bude rusofil.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino što mi pada na pamet su slični geopolitički interesi.
Kulturološki veze s Rusima nemamo, one priče da su nam braća, smo svi valjda svesni da je glupost, već 3 godine vidimo kako se ponašaju Rusi u Srbiji
Interesi nam uopšte ne mogu biti slični jer su nam različite pozicije, veličine i sve ostalo.Jedino što mi pada na pamet su slični geopolitički interesi.
Kulturološki veze s Rusima nemamo, one priče da su nam braća, smo svi valjda svesni da je glupost, već 3 godine vidimo kako se ponašaju Rusi u Srbiji
Da vidimo šta kaže drugarica Vikipedija.Uvek me je zanimalo šta nekoga tera da bude rusofil.
Staljin nije bio Rus. SSSR nije isto što i Rusija. Molim i drugi put.Mislim da je Tito nesvesno napravio grešku,kada je odj.ebao Staljina,čuvajući nezavisnost Jugoslavije.
Sve druge istočne države su potpale pod Rusiju i uživali u njihovim blagodetima.
Mi nismo imali tu sreću,i ne znamo šta smo propustili.
Sve druge istočne države su pobegle od tih ruskih blagodeti i nikada se više neće vratiti.
Mi,koji nismo probali taj život i te ruske blagodeti,hrlimo ka njima.Dajemo im sve,i oni i uzimaju sve,a zauzvrat biraju nam vladu i bolesne ministre,koje umesto da oni plaćaju,jer rade za njih,platu dobijaju iz našeg budžeta.
Mislim da je Tito nesvesno napravio grešku,kada je odj.ebao Staljina,čuvajući nezavisnost Jugoslavije.
Sve druge istočne države su potpale pod Rusiju i uživali u njihovim blagodetima.
Mi nismo imali tu sreću,i ne znamo šta smo propustili.
Sve druge istočne države su pobegle od tih ruskih blagodeti i nikada se više neće vratiti.
Mi,koji nismo probali taj život i te ruske blagodeti,hrlimo ka njima.Dajemo im sve,i oni i uzimaju sve,a zauzvrat biraju nam vladu i bolesne ministre,koje umesto da oni plaćaju,jer rade za njih,platu dobijaju iz našeg budžeta.
jel smo konacno shvatili da nam je crveno-crna koalicija [mozda i zuti donekle ranije] ogadila patriotizam veleizdajom, i otvorenom mrznjom cak prema srpskom narodu, sa raznoraznima, uklj. npr. i potomke nasiih neprijatelja, austrougarske vojske, od vucica do macuta sadA?Uvek me je zanimalo šta nekoga tera da bude rusofil.
Evo...samo ovaj, jedan jedini kratki post, je vise nego dovoljan da čovjek bude rusofil...Nepoznavanje činjenica, obmanutost propagandom koja je aktivna decenijama ...
Можда би у анкету требало додати опцију Симпатије према Вулину. Са друге стране то би се могло подвести и под опцију Лудило?Nepoznavanje činjenica, obmanutost propagandom koja je aktivna decenijama ...
Nasusna potreba bogobojazljivog coveka,da ne bude varvarin i antihrist.Uvek me je zanimalo šta nekoga tera da bude rusofil.
Ti si sumnjiv ko dve Kine.Nisam Rusofil ali mogu da pogledam..
Mržnja prema zapadu, definitivno.
Mada na pogrešnu kartu igraju.
Bolje da budu Kinezofili/Kinofili, kako se već kaže.
Malo tema ima na forumu o Kini, a ako će neko da sjebe zapad na našu radost, to samo Kina može. Rusija nema teorije.
Makar po cenu sankcija?Ja nisam rusofil ali ću uvek biti uz Rusiju dok se zapad i čmerika ne okanu nas.
Ja bi najviše voleo da budemo neutralni makar po ceni sankcija.
E to.Можда би у анкету требало додати опцију Симпатије према Вулину. Са друге стране то би се могло подвести и под опцију Лудило?![]()
Ali ustvari Srbija je tad potpuno okupirana i da nije bilo Britanaca i Francuza stvarno bi nestala s političke karte. U doba Solunskog fronta Rusi su već sklopili mir s Austrougarskom i okrenuli se svojim problemima.Da vidimo šta kaže drugarica Vikipedija.
Руска помоћ Србији у Првом светском рату била је помоћ Руске Империје Краљевини Србији у Првом светском рату. Сматра се једном од највећих и најзначајнијих помоћи Србији у ратном сукобу. Русија је пружила Србији политичку, економску и војну подршку. Из Царске Русије у Србију преко Дунава стизали су конвоји војне опреме, хране, људство и болничка опрема. Акције Русије су спасиле Србију од нестанка са политичке карте света и од окупације у првој години рата, а касније су потпомогле повећавање њене територије.
Нит ћу Титу, нит ћу Дражи. Узми пушку, па ме тражи?Ja nisam rusofil ali ću uvek biti uz Rusiju dok se zapad i čmerika ne okanu nas.
Ja bi najviše voleo da budemo neutralni makar po ceni sankcija.