Zašto volimo Ameriku?

Šta nekoga tera da bude amerofil?

• Hrana i piće

glasova: 0 0,0%
  • Verski fanatizam

• Rasizam u smislu preferiranja svoje bele rase nad drugim rasama

• Obest

• Zaljubio/la se u Amerku/Amera

• Ukupno glasova
    20
jesu

imaju

iz principa neće da uče engleski više nego što je nužno,

P.S. Nemam potrebu da se ubeđujem sa tobom, misli šta god hoćeš
očigledno imaš lol. i ne mislim nego ZNAM, kao što rekoh iz iskustva a ti iz rekla-kazala
Zanimljivo, čak i statistika potvrđuje ono što sam rekao

Od crvenih zemalja smo u vrhu

Pogledajte prilog 1731221
to ništa ne dokazuje :dash: mogu i ja da postavim a i svako može neki drugi debilni random grafikon i slično koji govori suprotno tvom i šta sad? bitna je realnost a ne grafikoni
Volimo USA zbog Nicole Aniston.
ta glumica se zove jennifer aniston, nešto si pobrkao

očigledno imaš lol. i ne mislim nego ZNAM, kao što rekoh iz iskustva a ti iz rekla-kazala

to ništa ne dokazuje :dash: mogu i ja da postavim a i svako može neki drugi debilni random grafikon i slično koji govori suprotno tvom i šta sad? bitna je realnost a ne grafikoni

ta glumica se zove jennifer aniston, nešto si pobrkao
I ja sam pomislio da je pobrkao, a onda u guglu našao da nije. Ima i Nikol. Takođe, glumica. :rotf:

FB_IMG_1747869520479.jpg

Ona zna, ajdeee :hahaha: :hahaha: :hahaha:

iz iskustva jer je par godina radila u prosveti i to je to,
mi ostali nemamo iskustva i nemamo pojma

Postavljeni dokaz nije random nego rezultat zvanične statistike, ako ti je uopšte poznat pojam te matematičke grane

Index rangiranja jeste tzv. English Proficiency
https://en.wikipedia.org/wiki/EF_English_Proficiency_Index

Kao što možeš videti Srbija je prilično visoko rangirana

Svakako da su Švedska, Danske, Finska i Holandija vodeće u Evropi ali se i Srbija nalazi među zemljama sa visokim indeksom i bolja je od mnogih zemalja EU a posebno od pomenutih Italije, Francuske i Španije.

Dakle, da zaključimo, ne znaš ti ništa, ubuduće ipak proveri činjenice pre nego što izvedeš zaključke na osnovo svojih ličnih (a pogrešnih) ubeđenja.
Sportski pozdrav i više sreće sledeći put

Ona zna, ajdeee :hahaha: :hahaha: :hahaha:

iz iskustva jer je par godina radila u prosveti i to je to,
mi ostali nemamo iskustva i nemamo pojma

Postavljeni dokaz nije random nego rezultat zvanične statistike, ako ti je uopšte poznat pojam te matematičke grane

Index rangiranja jeste tzv. English Proficiency
https://en.wikipedia.org/wiki/EF_English_Proficiency_Index

Kao što možeš videti Srbija je prilično visoko rangirana

Svakako da su Švedska, Danske, Finska i Holandija vodeće u Evropi ali se i Srbija nalazi među zemljama sa visokim indeksom i bolja je od mnogih zemalja EU a posebno od pomenutih Italije, Francuske i Španije.

Dakle, da zaključimo, ne znaš ti ništa, ubuduće ipak proveri činjenice pre nego što izvedeš zaključke na osnovo svojih ličnih (a pogrešnih) ubeđenja.
Sportski pozdrav i više sreće sledeći put
netačno

Back