Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 15.803
Volimo USA zbog Nicole Aniston.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
očigledno imaš lol. i ne mislim nego ZNAM, kao što rekoh iz iskustva a ti iz rekla-kazalajesu
imaju
iz principa neće da uče engleski više nego što je nužno,
P.S. Nemam potrebu da se ubeđujem sa tobom, misli šta god hoćeš
to ništa ne dokazujeZanimljivo, čak i statistika potvrđuje ono što sam rekao
Od crvenih zemalja smo u vrhu
Pogledajte prilog 1731221
ta glumica se zove jennifer aniston, nešto si pobrkaoVolimo USA zbog Nicole Aniston.
I ja sam pomislio da je pobrkao, a onda u guglu našao da nije. Ima i Nikol. Takođe, glumica.očigledno imaš lol. i ne mislim nego ZNAM, kao što rekoh iz iskustva a ti iz rekla-kazala
to ništa ne dokazujemogu i ja da postavim a i svako može neki drugi debilni random grafikon i slično koji govori suprotno tvom i šta sad? bitna je realnost a ne grafikoni
ta glumica se zove jennifer aniston, nešto si pobrkao
nemaI ja sam pomislio da je pobrkao, a onda u guglu našao da nije. Ima i Nikol. Takođe, glumica.![]()
Slabo si ti upoznata sa umetnošću pokretnih slika
i imdb pogreši
nisamSlabo si ti upoznata sa umetnošću pokretnih slika
Tami, je li tebi neki rođak naš čuveni vampir Petar Blagojević iz Kisiljeva?i imdb pogreši
nisam
očigledno imaš lol. i ne mislim nego ZNAM, kao što rekoh iz iskustva a ti iz rekla-kazala
to ništa ne dokazujemogu i ja da postavim a i svako može neki drugi debilni random grafikon i slično koji govori suprotno tvom i šta sad? bitna je realnost a ne grafikoni
Izgleda da te podsvesno privlači.
da,to mi je čukundeda, ne šalim seTami, je li tebi neki rođak naš čuveni vampir Petar Blagojević iz Kisiljeva?
https://en.wikipedia.org/wiki/Petar_Blagojević
netačnoOna zna, ajdeee![]()
![]()
iz iskustva jer je par godina radila u prosveti i to je to,
mi ostali nemamo iskustva i nemamo pojma
Postavljeni dokaz nije random nego rezultat zvanične statistike, ako ti je uopšte poznat pojam te matematičke grane
Index rangiranja jeste tzv. English Proficiency
https://en.wikipedia.org/wiki/EF_English_Proficiency_Index
Kao što možeš videti Srbija je prilično visoko rangirana
Svakako da su Švedska, Danske, Finska i Holandija vodeće u Evropi ali se i Srbija nalazi među zemljama sa visokim indeksom i bolja je od mnogih zemalja EU a posebno od pomenutih Italije, Francuske i Španije.
Dakle, da zaključimo, ne znaš ti ništa, ubuduće ipak proveri činjenice pre nego što izvedeš zaključke na osnovo svojih ličnih (a pogrešnih) ubeđenja.
Sportski pozdrav i više sreće sledeći put