Zašto mi ovde ne slavimo Dan pobede nego moramo za to da idemo u Rusiju?

Gledam sad onu gore temu s karikaturama pa sam video sliku koju je neki forumaš postavio u ovoj poruci:

https://forum.krstarica.com/threads...tira-memovi-2-0.915446/page-577#post-50942065

Pogledajte prilog 1725706

E sad, hajde da zanemarimo donji deo slike, nego u vezi gornjeg, tadašnjem predsedniku nije padalo na pamet da ide na proslavu u Moskvu nego se slavilo ovde. Stvarno - ovaj narod bilo da pričamo o Jugoslaviji ili Srbiji itekako se ima čime ponositi, a imali smo i ogromne žrtve u tom ratu, među najvećima u Evropi.
Zašto mi ovde i sada ne obeležavamo svečano Dan pobede? Zašto moramo ići u Moskvu za to?
A što Nemci ne idu u Rusiju ili Srbiju?

1.+Pozdrav+Drazi+May+5%252C+2018.jpg
Dolazio zam ovde jos dok spomenik nije bio podignut, kao sedmogodisnji klinac...Ni 13. maja tih godina nije bilo puno ljudi... Jedino je Vuk Draskovic bio redovan od politicara...Bio je to pravi, ali pravi andergraud....A onda su komunisti postali nacionalisti, gotovo svi(a losi komunisti mogu biti samo losi nacionalisti)...Vidi se po ovim ustogljenim zadnjicama, da je to sada mejnstrim....Ovi sto vole Slobu, Ratka i Radovana oni su zauzeli busiju...Nagrnuli na Ravnu goru i sad je to njihovo...Nama nije ostalo nista nego da se sklonimo....Jer oni su ta vecina koja sve cega se dohvati napravi po svom kroju, onako da nevalja,...Isto su ucinili i sa crkvama...

Mnoge su kasarne likvidirane, ali rekoše da nam je vojska sve jača. Kupuje se razno novo oružje i tako.
Znas da mozes da cuvas zmije i zivotinje iz zoloskog preko zime, za neke pare, tako mozes i VBR da parkiras u dvoristu za neke pare, odrzavas briskas i stitis nacionalni interes......VBR tu i zakamufliran, ne bi ga u svinjcu ni sa navodjenim raketama nasli...

'Bem li ga. Znaš i sam da nam predsednik nije baš normalan čovek.

Mada bilo je onomad:
1.+Pozdrav+Drazi+May+5%252C+2018.jpg
Који то антифашисти прогањају Јевреје (пре пакта, пре окупације)? Која краљевина беше отаџбина те војске👇

Prilozi

• 5. oktobar 1940. - Antisemitske uredbe.png
    5. oktobar 1940. - Antisemitske uredbe.png
    609,1 KB · Pregleda: 4
Који то антифашисти прогањају Јевреје (пре пакта, пре окупације)? Која краљевина беше отаџбина те војске👇
I Ameri su imali stavove Forda, ali su ipak vodili drugačiju politiku. I kraljevina nije insistirala na tom putu, naprotiv, što 'no kažu, dapače!

. . . . . . , malo ima normalnih, zato se i slavi okupacija.!?
Komunizam je bio okupacija. Komunisti su zauzeli vlast, što je naravno bilo delo Sovjetskog saveza, bez kog bi bili nebitan faktor. Legitimna vlada i kralj su bili u egzilu, njihove pristalice pobijene ili proterane, kao i dobar deo višeg i zdravog društvenog sloja koji je opljačkan, Srbija teritorijalno sakaćena, etc.

Pa evo i komunistički potomci su isti soj koji liže stopala okupatoru; svi su postali šizofrenici i poklonici NATO i zapadnog liberalizma.

Gledam sad onu gore temu s karikaturama pa sam video sliku koju je neki forumaš postavio u ovoj poruci:

https://forum.krstarica.com/threads...tira-memovi-2-0.915446/page-577#post-50942065

E sad, hajde da zanemarimo donji deo slike, nego u vezi gornjeg, tadašnjem predsedniku nije padalo na pamet da ide na proslavu u Moskvu nego se slavilo ovde. Stvarno - ovaj narod bilo da pričamo o Jugoslaviji ili Srbiji itekako se ima čime ponositi, a imali smo i ogromne žrtve u tom ratu, među najvećima u Evropi.
Zašto mi ovde i sada ne obeležavamo svečano Dan pobede? Zašto moramo ići u Moskvu za to?

Ne daju Vucic, Chaci i EU

Zato sto smo mu i Rusi jedan isti narod
:D

Ali to nije zvanična državna proslava i nema vojne parade, predsednika i ostalog.
Да, пет хиљада специјалаца са платом од две хиљаде евра, ударне јединице комуналне полиције и диверзантски одреди из "Ћациленда". Вуна бато. "Нико нема што Србин имаде".

Možda ste bili zauzeti posmatrajući njih 300-otinak kako okreću vola u Loznici pa niste primetili da slavimo...

Slavilo se i ovde..

https://t.me/sputniksrbija/108712

254884-72782913-photo-2025-05-09-12-20-05-1.jpg
Био у Лозници, вола уопште нисам видео, али сам видео много више од тих 300. Можда су тих 300 били концентрисани око тог вола.

Back