@Kolowrat
Bili bimo na konju da sam se rodio van ove zemlje? Propade zemlja zbog mene jbt!
To sto se ti ne miris sa cinjenicama i sa procesom koji se dogadja oko tebe, koji se dogadjao pre tebe i koji ce se, cinjenica je, dogadjati posle tebe to je tvoja stvar! Misli da su tvoji stavovi u pravu, boli me ...
Nego, kada si pomenuo da pljujem po temema ... pa prvo, glasao sam za to da su Sloveni starosedeoci na ovim prostorima, for the record. Drugo, kada ces mi objasniti koj akompanija je izvela pomenuto haplotipsko ispitivanje, na kom uzorku i kada? Ako vec izbacujes one grafikone, ocekujem da za to postoji i odgovarajuca dokumentacija... Ovako, rekla-kazala ... pa mogu ja sada da napravim jednu moju haplotipsku mapu, sta me briga, za moj gros!
A sto se tice toga da sam ja asimilovan ... jesam! Asimilovani Valjevac sam! Ponosim se time jer je Valjevac titula a odlikovanje cu vec birati!
A o ovome sto malo malo pa otvori prkno (SerbiaUnitedu) i iz njega sune sline i gnoj necu ni da odgovaram... Jos uvek mi nije nabavio obecanu listu od 12000 keltskih reci koje su identicne srpskim. Prema tome, "shut the PRKNO up"!
I da, ja ovde ne govorim negativno o slovenskim narodima vec o tebi ... a ako se ti poistovecujes sa oni "Drzava, to sam ja" ... onda si ti stvarno ... necu te okarakterisati ovaj put. Sve u svemu, odyebi od mene!