Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, brate imo sam neki mnogo gadan san...
kao neka kolona vozila nešto stoje, čekaju nešto, pa jedan putni pravac kojim se često krećem, al je izvrnut, misim ako je raskrsnica u realu desno, ova je bila levo, a i objekti isto tako...
pa sam ja kao jurio nekog lika, u toj koloni neam pojma...a lik mi poznat bio...misim dal ono beše forumer il tako neko čije misli puno slušam/čitam...al sam ga zaboravio sad...

Macke koje love pacove
i gomilaju ih u dvoristu moje tetke
ja stojim na prozoru i gledam ih...

:bljak:
To see rats in your dream, signifies feelings of doubts, guilt and envy. You are feeling unworthy Something that you are keeping to yourself is eating you up inside. Alternatively, it denotes repulsion, decay, dirtiness
e macka je dobar znak, narocito za zene i narocito sto ti volis macke
To see a cat in your dream, symbolizes an independent spirit, feminine sexuality, creativity, and power.

sanjala sam sestru od ujaka :D
da se udaje i da sam na brzinu sklepala neku haljinu za njenu svadbu
i kad sam je videla u venčanici, sva sam se raznežila i rasplakala, jako je lepa bila :)
msm sanjala sam i pre par meseci da se verila, ne znam šta čeka više:maramica:

:lol:

To see rats in your dream, signifies feelings of doubts, guilt and envy. You are feeling unworthy Something that you are keeping to yourself is eating you up inside. Alternatively, it denotes repulsion, decay, dirtiness
e macka je dobar znak, narocito za zene i narocito sto ti volis macke
To see a cat in your dream, symbolizes an independent spirit, feminine sexuality, creativity, and power.

E vidis, ja sam to objasnjenje citala , al samo za pacove.

Ispred zatvorenih vrata stajala mi hrpa nepoznatih ljudi, razlicitih rasa sa crnim psima. Psi ih vuku napred ka mojim vratima kao da hoce da udju. Ja virim kroz spijun, krijem se..kad jedno musko oko prislonilo se na spijun, gleda...lik pocne gurati prst kroz spijun..ja se priblizim i na engleskom odgovaram kako nemam vremena, a posle na drugom maternjem kazem mu drugi put.
I probudih se.

skeptisch_girl.gif

stha cu sanjati, samo neke senzore, zice, cijelu noc spajam jedan uredjaj (da ne smaram koji), i aj dobro sto sanjam, nego sam se i budio nekoliko puta, ja ne znam ko normalni ljudi da radim nesto, nego sve sa emocije :((((((

Noćas sam sanjala da sam u Nemačkoj, neke njihove prodavnice, butike, knjižare...

U knjižari sam srušila neku staklenu policu, a Kinez ili će pre biti da je Japanac (stvarno nije bio ružan :lol:),

koji radi u knjižari, nije pravio problem, samo mi se nasmešio i zahvalio na kupovini. :aha:

Eh, pusti snovi... :aha:

Back